Humor

Këto dy vajza të vogla qajnë sepse nuk dëshirojnë që vëllai i tyre i vogël të rritet

Kur nëna i pyet se çfarë po ndodh, motra e m

Kur nëna i pyet se çfarë po ndodh, motra e madhe thotë “ai është duke u rritur shumë shpejtë dhe kjo gjë më mërzit dhe nuk do të jetë i lezetshëm më.

Kjo video aq sa ju bënë të qesh, ju bënë edhe të qani pasi që në fund të fundit është një e vërtet këtu, transmeton lajmi.net.

“Unë luaj me të dhe ai qesh dhe është shumë i lezetshëm, kur ai të rritet nuk do të mundemi t’i bëjmë këto gjëra më të”, thonë vajzat teksa qanin për vëllanë i cili po rritet shpejt.