Maqedoni

Këtë vit pritet 1.3 milionë turistë ta vizitojnë vendin

Në vitin 2019 vlerësojmë se do të kemi 3 deri në 5 për qind rritje të numrit të turistëve dhe prej 5 deri në 7 për qind rritje të bujtjeve, ndërsa presim gjatë vitit të kemi rreth 1.3 milionë turistë, ka informuar drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit, Lupço Janevski duke shtuar se ngadalë turizmi në Maqedoni i afrohet numrit magjik prej katër milionë bujtjeve dhe se përgjithësisht viti 2019 është vit i mirë për turizmin pas rritjes së madhe të vitit të kaluar.

“Prandaj, Agjencia për promovim dhe mbështetje të turizmit pret rritje të numrit të turistëve dhe rritje të bujtjeve të realizuara”, ka thënë Janevski.

Loading…