Opinione

Këso kohe: Përmes programit të “dyndjes së madhe” Serbia do të nisë serbët për Kosovë!

Serbia po bën thirrje të (fshehtë)për ardhje të

Serbia po bën thirrje të (fshehtë)për ardhje të madhe të serbëve në Kosovë për të marrë pjesë në zgjedhjet parlamentar (14 shkurt 2021).

Çfarë ka bërë gati Serbia me programin e saj të (fshehtë)që u bën thirrje për ardhjen e madhe të serbëve të “shpërngulur” në Serbi dhe, siç thuhet në qarqet e kësaj nisme,që të marrin pjesë në zgjedhjet parlamentare për të shpëtuar frymën e identitetit kombëtar dhe “tokës së shenjtë të Kosovës” (siç!).

Do të ishte mirë që institucionet e shtetit të Kosovës të marrin këtë nismë në shqyrtim dhe në asnjë mënyrë mos të lejohet ,që përmes projektit të njohur të “dyndjes së madhe” të bëhet kthimi i madh i serbëve në Kosovë përmes lojës politike për zgjedhjet parlamentare dhe,siç thuhet zëshëm për të shpëtuar shpirtin serb në “tokën e shenjtë” të analeve të gënjeshtrës së madhe nëpër historinë e miteve dhe të mashtrimit para botës!

Kujdes nga programi i “dyndjes së madhe” të kthimit të serbëve në Kosovë më 14 shkurt 2021!

Lumi fle, Serbia nuk fle…!