Humor

Kështu po e luftojnë të nxehtin vajzat kroate

Portali ‘Slavorum’ ka shpërndarë një fotografi nga tramvaji zagrebas, në të cilën vëmendjen e tërheq një vajzë.

Mediet kroate kanë publikuar foton, në të culën vajza ka fanelë ndoshta komode dhe pak të gjatë, por edhe jo mjaftesueshëm sa për t’u quajtur fustan.

Vajza është ballafaquar me shumë komente humoristike e satirike të bashkëvendësve ytë saj se si ‘vajzat sllave luftojnë me të nxehtit’. Vlerësojeni vetë a kanë pasur të drejtë!