Lajme

Kështu duhet aplikuar prishtinasit që t’i marrin nga 50 deri në 100 euro

Nënkryetari, Muhedin Nushi, ka thënë se brenda 10 ditëve, do të lëshohet aplikacioni online.

Në Komunë erdhën, por të hollat nuk i morën.

Një ditë më parë, KK në Prishtinë, kaloi me votë unanime propozimin i kryetarit, Shpend Ahmeti.

Në të, parashihet që çdo banor i  kryeqytetit që ishte përballur me virusin korona,  do të ndihmohet me të holla.

Per me shume informata, klikoni ne linkun me poshte.

https://video.gjirafa.com/si-dhe-kur-do-ti-marrin-nga-50-100-euro-prishtinasit