Maqedoni

Këshilli Qendror i LSDM-së duhet ta shqyrtojë dorëheqjen e Zaevit

A126.11.

Mbledhja e Këshillit qendror të LSDM-së, e cila ishte anuluar të martën për shkak ditëve të zisë, duhet të mbahet sonte dhe në të pritet të shqyrtohet dorëheqja e kryetarit të partisë Zoran Zaev.

– Advertisements –