Lajme

KEDS përsëri paralajmëron ndërprerje të rrymës

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

10.03.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.5 Xhemajl Ibishi (kodi: 12000001) prej orës 11:00-11:10 dhe nga ora 14:00-14:10

Vendet: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe Dragodani (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Xhemajl Ibishi 1 (kodi: 12000001080) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Xhemajil Ibishi 1.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Shkolla fillore (kodi: 52000012007) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Konsumatorët të cilët furnizohen me TS Shkolla fillore – qyteti.

Arsyeja: Energjizimi i ormanëve të sjellur nga KEDS.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (kodi: 54000002) prej ores 10:00-10:30 dhe nga ora 14:30-15:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Dritoni Com Istog (kodi: 54000002030) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dritoni Com.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri 10/0.4 kV, në lagjen Shqiponja – Istog.

11.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet në stabiliment:

TS 10/04 kV TS Hekurudha (kodi: 40040004006) prej orës 09:00 deri në ora 19:00

TS 10/04 kV TS Syri (kodi: 40040004003) prej orës 09:00 deri në ora 19:00

TS 10/04 kV TS Goga (kodi: 40040004004) prej orës 09:00 deri në ora 19:00

Vendet: Qendra- një pjesë.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.