24 orë+ Lajme

Kamberi për 13 vjetorin: Gjithë këto vite Serbia mban veten peng nga mosballafaqimi me të kaluarën e saj

Deputeti shqiptar në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi, ka uruar Kosovën për 13-vjetorin e Pavarësisë.

Kamberi ka thënë se për gjithë këto vite Serbia mban veten peng nga mospranimi i realitetit.

“«​ Je vous ai compris​ »​ (“Unë ju kam kuptuar”). Kjo fjali e famshme e Gjeneralit De Gaulle në Algjer, më​ 4 qershor 1958,​ mungon ende sot nga pushtetarët në Beograd, në këtë trembëdhjetëvjetor të pavarësisë së Republikës së Kosovës”

“Trembëdhjetë vjet që Serbia mbanë para së gjithash veten peng, nga mospranimi i realitetit të sotëm dhe nga mosballafaqimi me të kaluarën e saj”, ka shkruar Kamberi.