Bota

Kamala Harris do të vaksinohet në publik

WILMINGTON, DELAWARE - DECEMBER 11: U.S. Vice President-elect Kamala Harris speaks during an event to announce new cabinet nominations at the Queen Theatre on December 11, 2020 in Wilmington, Delaware. President-elect Joe Biden is continuing to round out his domestic team with the announcement of his choices for cabinet secretaries of Veterans Affairs and Agriculture, and the heads of his domestic policy council and the U.S. Trade Representative. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)

Zëvendëspresidentja e zgjedhur e SHBA-së, Kamala Harris, ka pranuar që vaksinën kundër koronavirusit ta marrë duke u vendosur para publikut.

CNN raporton se ka mbetur vetëm të vendoset për kohën e saktë dhe detajet tjera logjistike.

Po ashtu edhe president i zgjedhur Joe Biden pritet që të pranojë ta marrë vaksinën kundër COVID-19 në fillim të javës së ardhshme.

Mbetet ende e paqartë nëse edhe Biden edhe Harris do të pranojnë të vaksinohen në të njëjtit mjedis.

WILMINGTON, DELAWARE – DECEMBER 11: U.S. Vice President-elect Kamala Harris speaks during an event to announce new cabinet nominations at the Queen Theatre on December 11, 2020 in Wilmington, Delaware. President-elect Joe Biden is continuing to round out his domestic team with the announcement of his choices for cabinet secretaries of Veterans Affairs and Agriculture, and the heads of his domestic policy council and the U.S. Trade Representative. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)