Maqedoni

Kalojnë kufirin ilegalisht, arrestohen shtetasit e Kosovës

Gjatë ditës së djeshme diku rreth orës 19:15 minuta në afërsi të fshatit Jazhincë, zyrtarë policorë kanë privuar nga liria S.M. 28 vjeç dhe S.V. 21 vjeç, që të dy shtetas të Republikë së Kosovës, të cilët në mënyrë ilegale kanë kaluar kufirin në mes Republikë së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ata menjëherë pas arrestimit janë dorëzuar në sektorin për krim ndërkufitar, migrim dhe të huaj për procedura të mëtejme.

Loading…