Showbiz

John Laggend shpallet mashkulli më seksi i vitit


</p> <p></head><br /> <body id="readabilityBody" readability="54"></p> <p>��}ے�F��:b����JvąAJݞ�i���X��{lGG�(� q `wK�?����F�?�X�d3�d���r��E�@UfVUfVVf���_���D����y�_ģA���(O+$�Y�=߫��6J�v��#�g��߭`F��;}�P�И�d����G�]��ǚ {����U�?P�B?����X�t� aT��d�9}6�P��U�.;��8)�<span class="c1">P�W;����Z2`>�>}-8�7n�И��Ix��j�ץ���-m�4����4Λ�vi 7��:oZ[�AnB������v�ȀnD���ÿ-�!�nDGH�o�?$Ѝ�h��o�tH��aC�� t7jr��i�հ̄����J�N�NF��19�qnn��:���hY�-k�Tx��u�o� o> ��I�*��9�77������ _�; �0.̿w{�ou�o�Ņ���D�/� ���#Vs=�a�E�c���~�Wø_;�5]�”������J�ӎ�Q��A7l�4u]k4Zu�j�;;��(k�n�,�Y�m�nj����e���C�xL^�F`�;�>Tf���w��’�6�ZtN���h<�� y0Sh��� YU��L1uܔ�IC���s��q��O�(���lD����w��Q�[X?�/�8�bh�MT��,&�:�;��a8m�l'kG�q�lR���p:a���)ڨ�,p�%�'�eza���ǘFkC�V/��C�ӌ+�̀Hc�2(�<��5N�QH���R��bM��~c�Q��H�P~��Q`E��:���e��j��y�� �3�)��Y�>��K`,�`�z�K�g#�����N�B�!䖼�喼@��Ú)%�����.|�Q�� ��d@@~�)Oȫ�$�R�2n�-U�y` �p�NX�p^�ey���FPz �ޥA�R���,tNĽ���!��d˕��ʤ�h�”��>/�R�BpD��9�����87���v�vIi��B�-�TJ��n%]��&����Eaq���-#���~���d!�,p��hFTèO� ���KF?��.($[�D�Th�Ї�����1@H��&��tH�<������ b����C]ף% y�Ҙ��$H��N�$����~L}2J�1#�`K����`q��3��C�_o�1�NPɓi���|���7b���H� �H��z+zP66��N�[�l�S�lH7ᦌ�ۜu���� <span class="c1"><���]��v+Q�mt�w �U���+F�� ��[�z}�������)t�����{��&e`�A�b���1�Cb@.ר����}iO�.YL�0� P� ����tUiU��YC��|F���0�{�F��=׫��3����A�����q�bο>�arP:ː���M> /�4�r�ǘ�Mk�J�@+�’ry�����E��D|cU�uzQ۫b)s<��@��M�D��'���!�L(�U]�>��9��Kd�Bk��#�oz�w����i�&�ׯh��j���W�.>-������ow5�~ ��V[mĖ���G��� �H�1�M��U]�|2�����{�Fg’<���C7���f�l��/�4I;@��>�!�i7V%�.��O$x(,L���]% �4���p7%{�ņtL��*�q������� ̾��D�j��_�j��K�]0�&l���~h��M�Pvr;���� �_$`���+-�Zu���7�N`���w�.����W��3;��� �o�޼�r�MC�1K�K��+TRE��>�Y��e�`<���!I���i��>H��%G�^)�uHR:Twv�-s)����1Z� CC}w��m�C�u��c��i��{�$��/C#�b Z�f� Ivf�D���jp<����6 €=�z�����F��v�G/����)���wA��V cuϧ�J@�h�} G�4J�h�E(:^�c>����F־<���Y�,�&�^mbNFf6b��I��ťa,;�QƇŧn��SI�|����`κA��AX�� ~���11� Ic6i�:��&�I�Χ�aZ�6����9�&]`г6��Â,�rW�h`��d�v�⧂P�@%���y�,�S�6;��wv�%Ӷ���'���� L@! ���XkV�168_�xC7 �h�D;q`L;�v@�ӄ]&�R�.A�#��� ����e�pT����L{����gՍ�D�6�%X4��������. �R'^����tQ��z-�^�>;��ƲR�!�=��r�1�ŗ���g�K��Z�4m����ӼF_�,g< �X)6��"&�'�*Ly��uxN�z�KW�ܢj%�:CWݲ�O�Y��y2s=�����tYդR֩KB�!�s�˽S�@�t�"VXZ�4�m����S�DH�@1��͛5���l�VB��8� (݁�9���k�~ft=F�I�3{.�T߸Fc�����T�JQ8!�^K��5� lє���Byga�u[U��ZnxYZn��aN�2���̞�8��]t˜ Oͬq7c��RaD��R����{;� � f12(�Z�4�f޼9��Xua�)h����>�2*N�3�m��nI��j�d�O�Y����>{S&���ٻ-}���c��d��”t,�’)iwv�?�u�㢫��W]?B�B,��^oXͦnכ�,�p�y�P~t�n8����gn�Ef���`���n�|X����<���0.�|��i �v����݃>p��R���WpE���’��p�3;���B_T��g��륁XN�sw�n��ߍw����S�”�sP�8���a�U�e/~�������פ��|Q~�o��׿���/��(�{��LED���]���ӿ�&���{��=�OÏ�a�{������,��Ë״�������b$�t����?�U� x:Lu���AO�{ؼ������� �v��+hۭf̲;� ��� ��}!�x��d�ڧ��v2�}z�*�R�%����aٖ�h):��,=-́�� :��}���}�/��L�A�O��OQF*D�^%W��!�M�J?uN9(-�y�P���U*L�Q�̤@��tB�ȍ�T��A��|���wUhe�%0e��a��K}CO���s������;2���L+t���J�T����4i�� ��D!����<��E@�Gr�Nx�r����j����DYZ�����a�@Q`+�$�a^�P�W�Ċ<$^C�*�+�z� ˚���I�䘒(Z���(��0�����F��)B 2��e�*���N����rE�e���@���`?k���G����z��F�LE+v>�2Qd�Sl�U�S6�PQ�K��%F���t�W9�x4��e���u���N�d��N�s��~���� �]��{�z&��̜�]���?7X���� ���M�%���ݸn�^v�R��o&]�)�2Ӯi:|�zC�䶞��9������<��^/�/p4��V1�*%��;>�,$g�bY�,���HC��”�N2/���ѿ?z�ÿ?�.^=�^+��m��a���E�E ƚS�t%���sO����[ъ����YqI:kўJDxS*�8{3�0Q]�d����� ��F� B��U�|��B��ɔʲF�:�I O;��y&Ҫ��d+�Dw����a��{]{mm+�J_վZ�ha�ϰ���V5�`�2�|���u2�]/�LR�ZfE?�x�Zݝz�d”��+�]���P��w��}O�’�$XA�en�N���N��$Q^-�N���>�u��K�3�Sg���5ㄪZ��_����Em�7[�m,������<��w��a�k�@Bυ�{!ٛ�d�26�+�F��a,x6�F-f)l���2���aZ� ��)�r���И�n�b��>�� �[n[t�f��0pGrL���阔�nj�@��mL:�.EW{qP^ɛsB�S�d�}٭�F��-QT��)/���P”��5������l��yg)�-}��#��T�L�%^��疡o�T��#����C�Ϥ�Z�w„��Nl���]��Q��1^�R�M�u�6�8�CP�@�w�b}�gԷBz7�1v*�F�]�J<��+����l���A� ZZ��[�|�����Ѫ׷=N�Z���9P�uK�s��L�,0�E�r��?�WʴL�ڶ&�@7j��� H� 24|�3�l 6��g�5�gL"pߢvz!w�R��稿#��1w��p.�1� �E�����~���r�E���4Nc�� #�!K�Ert��z��U�"hI�B����}/���2��D��2��qž) ��,+d�vŰ²7� H����r���(p�@�[�}Jb�"�Q���d�ۃ%V�N(����a�(�'��eJ�˝OK�9+� }�~&i���|)$5�jJҨl���9.�2�?�+!���5��3�G�kʄה���j�LZ?�R^F��u�KmR���uW�%n/�%��X�"R^�~���:9"�i�[MA'i�E����*i�g�0r*B���]-7֫���|��/�+rc= _���z6n����X�d����zn�s�Kw$|�.���`%��r�|9Q�"�ia�H��[,�n�˹�/p�PX��c�� �K���Wf�M�j�VGoj�N�͆��:]�Q��li����� </span></span></p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fjohn-laggend-shpallet-mashkulli-me-seksi-i-vitit%2F&t=John%20Laggend%20shpallet%20mashkulli%20m%C3%AB%20seksi%20i%20vitit"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fjohn-laggend-shpallet-mashkulli-me-seksi-i-vitit%2F&text=John%20Laggend%20shpallet%20mashkulli%20m%C3%AB%20seksi%20i%20vitit"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=John%20Laggend%20shpallet%20mashkulli%20m%C3%AB%20seksi%20i%20vitit https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fjohn-laggend-shpallet-mashkulli-me-seksi-i-vitit%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=John%20Laggend%20shpallet%20mashkulli%20m%C3%AB%20seksi%20i%20vitit&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fjohn-laggend-shpallet-mashkulli-me-seksi-i-vitit%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-250879 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-192.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)">Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250666 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-168.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro">Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250646 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-164.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)">“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250635 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-162.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj">Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" class="featured_image_sidebar" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-192.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)" class="vce-post-link">Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" class="featured_image_sidebar" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-168.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro" class="vce-post-link">Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" class="featured_image_sidebar" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-164.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)" class="vce-post-link">“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!”...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-162.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj" class="vce-post-link">Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ai-me-do-keshtu-si-jam-einxhel-na-tregon-marredhenien-e-shkelqyer-me-dagz/" class="featured_image_sidebar" title="“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon marrëdhënien e shkëlqyer me Dagz!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-160.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ai-me-do-keshtu-si-jam-einxhel-na-tregon-marredhenien-e-shkelqyer-me-dagz/" title="“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon marrëdhënien e shkëlqyer me Dagz!" class="vce-post-link">“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.7' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.4' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->