Opinione

Jo shumë çudi!

Albin Kurti, prapë me demagogji…..

Albin Kurti, prapë me demagogji…..

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje.

Albin Kurti, i ka shkruar një letër gjyqtarit të Gjykatës Speciale, Nicolas Guillou.

Në këtë letër, bartë datën 1 dhjetor 2020. Kurti ka kërkuar nga Guillou, që Shefi i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, z. Rexhep Selimi, të lirohet me kusht.

Shumë demagogji dhe aspak njerëzore!

U ngrite në politik, duke kritikuar dhe madje shkove aq larg, duke i thënë publikisht ish Presidentit të Republikës, z. Hashim Thaçi.

Ti Hashim, shko në Hagë!

Ç’farë, po synon tani?

Ti Albin!

I thonë kësaj, demagogji apo diplomaci?

Albin!

“Filozofia e teprua, budallaki e kuptuar”

Gjendjen e rënduar dhe të mllefosur të qytetarëve, po mundohesh me e shfrytëzu dhe vota me fitu.

Mos u mundo, me e ndërtuar një urë edhe aty ku s’ka lumë!

Mos i ndani qytetarët, në vegla dhe armiq!

Mos harro…

Të gjithë, udhëheqësit e Simbolit Kombëtar Shqiptar – UÇK-ës, janë të njëjtë, qytetar të Republikës.