Opinione

JO! Armët vrastare për shqiptarët

Shteti Ligjor

JO!

Shteti Ligjor

JO!armët vrastare  për shqiptarët

Nuk ka ditë që nuk vijnë lajmet nga Shqipëria për skenarët e vrasjeve(atentateve)në pamje të parë të këtij tmerri,sikundër në vendet e Amerikës Latine…!

NDAL!Vrasjet dhe atentatet në shehshet e Shqipërisë dhe në Tiranë!JO armët për shqiptarët dhe vrasjet gati-gati të përditshme!PO trajtave të qytetërimit shqiptarë përmes shtetit demokratik dhe ligjor të Shqipërisë!

Qeveria shqiptare në Tiranë të miratojë Ligjin për armët dhe ndalimi i tyre për tmerret që po  i shohim përditë në sheshet shqiptare…!

Shteti Shqiptar nuk është Amerika Latine!

Çikago,11 maj 2021