Ballkan

Jabllanoviq: Vuqiqi bëri shfaqje të rreme, faturat e energjisë në Veri do të dalin

Presidentit i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, sot ka pasur një takimme përfaqësues politikë dhe institucionalë të serbëve na Kosova. Në mesin e tyre, u pa edhe Millan Radoiçiq, njeriu që akuzohet se mori pjesë në vrasjen e Oliver Ivanoviqit në Veri të Kosovës.

Në takim përvec Petar Petkoviqit shefi i zyrës për Kosovës, ishte Marko Gjuriq, ministrja e Energjetikës së Serbisë Zorana Mihajloviq.

I akuzuari për përfshirjen në varsjen e Oliver Ivanoviqit Millan Radojiqi ishte në takim së bashku me kryetarin e LS Goran Rakiq.

Pas këtij takimi ka reaguar partia e A. Jabllanoviqit.

“ Shfaqaj e rreme e oligarkeve në Serbi për të satën herë nuk arriti ti mashtroj serbët e Kosovës. Eshtë e qart dhe sigurt se Vuciq i dorëzoj EPS-in Kosovës, serbët për këtë do të vërtetohen kur në muajin Prill 2021 do ti pranojnë faturat për shpenzimin e energjisë elektrike” thuhet në reagim të PKS.