Shëndetësi

Ja si të zvogëloni nivelin e sheqerit në gjak


</p> <p></head><br /> <body id="readabilityBody" readability="17.309742508658"></p> <p>��}ے7��:b�C����b]�b��nO��5�Z�}ܲ��؎��E�Mua_4���F��}ۗ=�</p> <ol><;dN�M��g����.�0NK9/]':l�v��_���K=%�R�ꪶO|z��_��%,���>�x]��H̼� �”�)i�u��UH�ް��h^5�2jV$.//�~2P�W���[-0�%�>��$��n�Ҙ�R��A�Q��K������An�CӸj�Ł�� �i�� �^���v����v��t+<��z}��@�£a�;�C� Hh�_�x��Q�óO�y dZ�k'D �8t���5:�qe��s<8���hYW-k�Xpx�w�u��o> �KҼ��]&��̄�’�tn&h�������������/�%��T���’��B�~�� ��3����1E���0�׮zAM�’@����a��iGШ�T�n؆i4��h��’Ԏ���NQ6*�hYV�nۦ��Z-K+���O���c���ajN��Q�CaF(q�>yS��!j��EW�w��� ҃�L����0v@a���fI�4��O�{����K!�4”2*�Ft5I��� ���a|��Y�*���DE�P7`1yӡ�Q?��id;Q:������ ��i�_�� ����ÿ�A[UA/S��hc��ꅰ|(|!����,�!�&�c7�@{�S�a4�J���”/�NRC�5�^�1�=Gy�E��G�yVT���è�Z��&���M��S�P$}��܌���w^�$p�a$��,vS@�����B�‡-9χ-�&���IM@��� �΅�a��>BX6��_C�����y07Ԗ��טC���’IRy�Z����S�]��/�@���fԆT�I���f�lE6[aJ�l%` ���G�����⊣4Ɠ���Z�’�R^��.�^��Yʾ��ZV�Òn9]�Ɋz_��K�ǥX���⑼��TCG �>#���qe�!�� ���ba��:���!�K�vI�gxd4ax&)��q>o[�2l�h|��5_%:It@�aH�p�)�m�x��]�K�� 2���� �#˱K��;r}�-��N�y�>a�,�2��rԳ�_���R�3��n��O(t�k�1�(���ynt��@<���bw��8~/p�-U� OIo'�;�T�@��a��bQ��R̹�Q� �(E3^iv[��u�O�ކ�8?tܞ���6[+�a?D����n�4�$>�d�N��+a���P��Z�L[h��U.!�/��0��4vʲ/�A �^��^��}��O�|�ei}�9g��� �]b V–Pj��’�T��T��!]�������ϵ�� ����~��|�nW~d�s�~��u���%�$���R� �?� ����R1�_�Bl�K�c!�o�J����}���,]V��ᛄ�:�I L��^g4N7�2,�=6݋�}�D��[P9펄�V���T�l����$ ڌY�T��U-�Z�wɺ�=�D�a�c4r���Y�D������,�/��|’ɟ�|�C9�/���b�:ȷq�ru�ǘ#�Ώ�#�+�L����,�� 1�Pd[��t�E���edei���a��ẩ�c_i*�$��[+P��._s�����V@b���$_�Y|X�uMU�%�=5^��`�9�� �Y�a=�y���6Gw����)0�U]�>�� �sh�nш���Q����7 �tN���汩i�7��������-M��Cʹ�m���F�֎�p�«� K’��k��]���#�����^v«]!9���{pm����:�Ҭhh0O�C�j�K͋�Dx�UT��>]% �,���p�E{J_�نtL��*I��� a�/(���B�j�zTRkv^���&S�`E�u��v��4�%l�I��—��F.�A� թV]��0�f��3�M����� �3�@|w~�|n��q�U�A���UT.���6�|M�dQ�M���J�T^�vD��#}0�ϩ ����펄vN��q��� �Eth�-�2��S�� ��a����>�j������<9��0}��x���T��Ïf��V��_�Vr6���57�Jf�{��[8�di� VTh�߄�+GP���2�@VVPxWPdI�(�+����z�.����?E���p��{{�"M��w�8���}2���;.��︵�q���M̫��t�믱f y3ِ������6�"��ʥ�w�M|[Lm����3��K������Z���޶���ݳ�K���2��{C��zwØ�6 €��~�qa d#��ȣ�m��v��|�#a�]Ì�B_=��"7�,���QA4��0ZgQ/��{Lo��D�l_�+��$��-3d:��|W�h�l B��BZle��'v���,zf&AS1�K����ٺ�>��p�+��a�2�B`>�x4��!��n�+o��M_�C8��&�����,���-R4��� =�h�Մ��m�r+���0��^���u�]�0qˀT��I���}AT�U��h �r�!��핡M��۽�INŴm�=@��j��1� �HC��@kzP�^�l���4,�5���{0!*���R6�����;��� �����$0�h�A�4��ҏ�rz��M����B�h��R�*g�v���?���#�|��Ű���M�k��*��[�?�0+e��A!���,��+^V�,�͕�iiӴ��l6����[�x�`K��i�1�,z�a�96�9��I��ܢbKXu ��e�”�t1��,�ͤւb��Yd]���N] � �Zf�Sg mB�E����i�u�X�B� *B��9�Xl޴ e���2Ae���;p=��I,����h��8�G��B�K4fJ�zEkiN��%ͥ%�0�V��%� ,’V/L�]Y��j���r�s ���j��I��i�[k���)�T� #� W�Z��D��+�0�aN��hMҴ�y�f4t2�W|Յ� 1��uC�Sϻ�����6]T��@A�8��{(�&ŨO�zs�+AM�z,ph�7″S}��H�����7<71��j)��7-DrM�7�fS���z r�pQ�I���:�NLq�� ���q��{Q��FH �CX�Olx{�據8~��:��4I+0�� �tv��-"X�}��G�<��I]G��O��?°&���G��a�O�˙�0����CZ��2!9�~E�_S�A���_��{�P�'���� K�ס�T7HX��0�{�͓P�>~t�Nx��]��~U2�~ag�N ���}<��A�Lq9�WKK:�@h��C5�^Y[D� �d��=}"?�/��>�id �2��B�MLu�m֑gYw�D.�6����{����yvX��x4����S�=��0 ���;���>���=�o�ݎཎ���&��̜��J��+�@�r��ͮ�D[1�w��@ePI@����.hS��C���Үi:����e��J�H��%�|gL���c>�ސ��� �*F��d=>�XH/��cᓐ��2�_�X: ߔ��O������Ÿu}�bl{�컛��’�O���g�Nѓ�`{��#���2��;�i}���tZ��0��TJ��L�������#���^ҥ�n��B����V�z�.��]uN���#�&�I��$��..���n�G��D�]t��>GX�/�o��m��}�ܷկV%-$�_7Ԫqֿ8�V�7��u����„ �֏YN◝k�ۈܙ�) �~_�&�y.�V��t�ј���]�I]��u�C�LBn�R�FR�:���h�*��9�A�<��y.���cA�GoJ�,(C�J�����+ ��i�����m�QO���]a��OxG�#7�]� 8��,��j�wtKN.�����l�m�Զ��3���]Ecì76`��^q��D��v2s�j��%a�yV>���v��&b?(f��i�&gԃB�������7ȽY�b����&�nیQ�H� >�7�%���G@�ԶF= �.ES{�S��ǙA����Zڮ[�AnԖ(���e�/��r[��nyӏ�@�L|Y�|K�9�r3�#�l�Ok��2� 7B5�Kdd��’��X�F�w”�’�g{��4���9�0 ǔk,�N6������1�������=��{�o��+uܛds|>��ʡѪ�]s#|}� 0}ź���e}���k�s’L�ŀ�x�rT �]3��UMCa@U��zh���p ~ق���3��0��7(_���y�z��߲eȃ�k�9K�&r��o��笵�_���!O�=�q�##���,���h,����U��”hIttF���˨ȡ���>�!^F�V!.�� (�Lf2[�[aa�1�ң��MDT�����RE�Cy5)#�S����~@�}�,v{�H ���f�bH��[����|����N�o�R$�M�g�!%�^L���-�.�`�ŃoGλU��`e�����5��5e�U�Q�G^�,����4Y����K|^��X���]J�y�ꛗ�xyL;����͜�@�b0�u6�܈”rO�Q�T�b��K�]���YX;>_�Ɲ�a|6�;j��{v����p��������y�s7|΋�;���b-�͂a�TD�+a1ws�>?��>?�_��G�� !��3�&*� ]�L%�G�j�VGoj�N�͆��:]�Q��li�����Nb�L���N�v�7��JWӚ�<��$Ƽ�D��(�<��ۇ�8��L����c�����^X��u��^�}�H�;L�����)<a><��5�k�UJ���`�)$s��DZ$� c��C�ܸ�q$H�x�҇���9tҙ}1�"n���̡}�By��:{����-E"��8+���*_�T�@Ӕv(6�fS���&�Q�xP�������y��v��T�/�ɶES�� x�,��Xp�R״1���x(��Œ���/��ˋ��)�9F�{�v�d�.�e@�85ӧȂ_�[V���v�м�Sɒ�c�.2�,�3�������b����wF�:D,:dD�E���� �P2.��*�����IxuXшFt��+��)~�4y�3tX���5�=qw�~r��ό3����)u��rb�=;��gv�>-�9XmC�退�| �j㹭jF���f�”���-C��?DW��u�ST�U���T�����T�=VZ���9�]M1TJ�lCi���h����P[Ms���� M��T $��t�b���|�������$�i���p�=��1˹Ё��qn�a�Z��S�xf����S���V��g �D?ўn˹��7��M��U5�Vu�P5]��$����b�&-�0 �lԡM��Z����>�e�o]5�&6ظeӦjjM”~5��p{S�Նc 関j��޲��؀�Qo�eRS�l��_QJX6��Oal�ĆDKmvMh�xj�c�To”�%��PC�~l������Wb���?�����r�aj:<��4h�jc.�e⸬sP�ʘ��0�J1����Vd�Uj��&���Z7L�9�� ���چ'� Х�Pm':/l*jݶ �J�-jl»�5B.���Z�qS5�u"~%P�4� 蠆e���I��F�cK��͖Y�`�L.NO�<���?Ə����҇��pd�f�:�^*d�=�b�XY�f���@�!�V�X��>��p�u�Ҳ�0���Ҳ�niY]���n��,T%O:1��+����ͽ�h�V�sbr� �CU�j��z���i��0�ĭ �/�ݹ$�h�!�.��Im�_��%(B!Ϛmê}�ף���Ƭ��%:^� �L����h8����?I]��;d)Kx�<��)�J*�����i,ұh�,m��CW�W��T�h�)�.O�`0@!� �3e�n$����b1�+-�B��{��m��{Ġ����S����܃&F#��_6����9 �sѼya/z|�bN<(��)b�wQ�(~���,��^=a���jB@GC������d�G����9G����-�i����QxSF�w�|5ƜEz�;by�W�`��;lHoH���z5�nA�c���]��@OC$C���aℜ� ��G���g�@�}�h��ŔCR$�� `��9�s���886��pX�e�0Ur.�d�9;�T>���`�v39��h����Y�O����s�X����� ‘<:˜�%o�C�����-��Gs�u�nJ����e*���$N��� ��#:�a"��#d @A%�h��Tfe��y�] ��]��^B^��a!� !�rT��I�Xl%n?��AM)ZI��#+U$:J���{ј%�ZWɩ�pRN�� BsY� ��9�y+��$��;��.�a�ƅp�yE?q r�_޼PE�� �D�%�U�c&��<��2?�#*ɠ�%e�0��^s�(e�ˊ�6�^tP �,<"[�?t� 4]��q��H��1��/����ۘ2|d0�Z�ڣ)��7/_�}��lYL-���?�)t��&zs@�� c O�]�z��G_On�ZBu��5PQaݧ��Af���%uO�wL/�H̒(���)�wj`ʼ�w��ן�柤�p�d+`%q7/4�� ��=��ě]�)Ӱ0~Tn��m�a��(Y2H�q��h���@l=J|k��ũ�����_,���nTX�:"�T!�9��A8]��r+*���)��@�O]/�|�@�)t�?O ��N(�P�;/�,�����^H>�l�/�Nqm~mZ���� ���h�a%_�c@�’5�p�����D��xg~쪪����� 3�wy��k��K�q�T����-�%�e �o��)9��(>t��p�K�~w��8�p�W� ��T�X�����p��%����#���<span class="c1">< F^�ф��5b2.DN]B���k�����?�A�͵r�p3� �����_�Ve�j~i��*m&��,���(΀��d-��Ê���.�||��e���|�t�8��z�F撑�BOT����;K�E��ý,���Ue䦠|X�ǯ�N�|�W�r�����}��99y��ӯ�&N �l��K�l��=����(o��R�� 5+P1� 5�/+�]�^$�s"��%��*Ӕ�$��c^d���& ���sA+�D�˝D,��K�mhО�&)�ٕ�ŔQ,���[ll_�[�[���C�����;D8WP|���L^"��b/����.p�iI�n6b�x�n}���qN2��ҧ�N�P۶/?����"4�`R�`�cг� 츗�g���B��Z-� �(Mp1�Y�8�QzD����e� �/x*��4��b� N�(��d,��2b���<��7�z~lK � L��q��|Q` K��f�Y=����V���)I�6G�ۊ�tj��6k��9�G�p$�4��,޿Kw=+1w�����n�ɸ!���7.�hjWf���y���a����?֬{?�n� �]q��T+t]����ڽZq�V�^v-d�i��1^D�s=Xn�w1]���vA��� ��"�)���%nP�WͤWV�7^��MQLq��5��&�چ�<��m�S9L�H �p��/���%A? ��;��4k�����g����v���Lu?S��T�b���4�A3 q��L~��N4��; �(�|t�ˆ���h| ��a�r�-K�8@�/�6�=�р2�OH��Oɡ���/�D{u�� �6L�l譆����>_N�մ�S�g��Y�~��$��4s܌%���si�e�Ou�|SdD�0��5�+��D�L���l>9(“A�ɹ[XQ0ҭI �ʼn </span></a></ol> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/shendet/" rel="tag">Shëndet</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fja-si-te-zvogeloni-nivelin-e-sheqerit-ne-gjak%2F&t=Ja%20si%20t%C3%AB%20zvog%C3%ABloni%20nivelin%20e%20sheqerit%20n%C3%AB%20gjak"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fja-si-te-zvogeloni-nivelin-e-sheqerit-ne-gjak%2F&text=Ja%20si%20t%C3%AB%20zvog%C3%ABloni%20nivelin%20e%20sheqerit%20n%C3%AB%20gjak"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Ja%20si%20t%C3%AB%20zvog%C3%ABloni%20nivelin%20e%20sheqerit%20n%C3%AB%20gjak https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fja-si-te-zvogeloni-nivelin-e-sheqerit-ne-gjak%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Ja%20si%20t%C3%AB%20zvog%C3%ABloni%20nivelin%20e%20sheqerit%20n%C3%AB%20gjak&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fja-si-te-zvogeloni-nivelin-e-sheqerit-ne-gjak%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256280 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/kjo-eshte-shenja-qe-ju-paralajmeron-se-keni-diabet/" title="Kjo është shenja që ju paralajmëron se keni diabet"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-461.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/kjo-eshte-shenja-qe-ju-paralajmeron-se-keni-diabet/" title="Kjo është shenja që ju paralajmëron se keni diabet">Kjo është shenja që ju paralajmëron se keni diabet</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256229 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/11-te-infektuar-me-koronavirus-dhe-asnje-humbje-jete-ne-24-oret-e-fundit/" title="11 të infektuar me koronavirus dhe asnjë humbje jete në 24 orët e fundit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-452.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/11-te-infektuar-me-koronavirus-dhe-asnje-humbje-jete-ne-24-oret-e-fundit/" title="11 të infektuar me koronavirus dhe asnjë humbje jete në 24 orët e fundit">11 të infektuar me koronavirus dhe asnjë humbje jete në 24 orët e fundit</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256213 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/kanadaja-heq-te-gjitha-kufizimet-e-udhetimit-te-covid-nga-data/" title="Kanadaja heq të gjitha kufizimet e udhëtimit të Covid nga… (DATA)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-448.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/kanadaja-heq-te-gjitha-kufizimet-e-udhetimit-te-covid-nga-data/" title="Kanadaja heq të gjitha kufizimet e udhëtimit të Covid nga… (DATA)">Kanadaja heq të gjitha kufizimet e udhëtimit të Covid nga… (DATA)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256153 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/a-jeni-te-merzitur-ne-vend-te-embelsirave-provoni-kete-truk-qe-lehteson-stresin/" title="A jeni të mërzitur? Në vend të ëmbëlsirave, provoni këtë truk që lehtëson stresin"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-442.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/a-jeni-te-merzitur-ne-vend-te-embelsirave-provoni-kete-truk-qe-lehteson-stresin/" title="A jeni të mërzitur? Në vend të ëmbëlsirave, provoni këtë truk që lehtëson stresin">A jeni të mërzitur? Në vend të ëmbëlsirave, provoni këtë truk që lehtëson stresin</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/kjo-eshte-shenja-qe-ju-paralajmeron-se-keni-diabet/" class="featured_image_sidebar" title="Kjo është shenja që ju paralajmëron se keni diabet"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-461.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/kjo-eshte-shenja-qe-ju-paralajmeron-se-keni-diabet/" title="Kjo është shenja që ju paralajmëron se keni diabet" class="vce-post-link">Kjo është shenja që ju paralajmëron se keni diabet</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/11-te-infektuar-me-koronavirus-dhe-asnje-humbje-jete-ne-24-oret-e-fundit/" class="featured_image_sidebar" title="11 të infektuar me koronavirus dhe asnjë humbje jete në 24 orët e fundit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-452.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/11-te-infektuar-me-koronavirus-dhe-asnje-humbje-jete-ne-24-oret-e-fundit/" title="11 të infektuar me koronavirus dhe asnjë humbje jete në 24 orët e fundit" class="vce-post-link">11 të infektuar me koronavirus dhe asnjë humbje jete...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/kanadaja-heq-te-gjitha-kufizimet-e-udhetimit-te-covid-nga-data/" class="featured_image_sidebar" title="Kanadaja heq të gjitha kufizimet e udhëtimit të Covid nga… (DATA)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-448.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/kanadaja-heq-te-gjitha-kufizimet-e-udhetimit-te-covid-nga-data/" title="Kanadaja heq të gjitha kufizimet e udhëtimit të Covid nga… (DATA)" class="vce-post-link">Kanadaja heq të gjitha kufizimet e udhëtimit të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/a-jeni-te-merzitur-ne-vend-te-embelsirave-provoni-kete-truk-qe-lehteson-stresin/" class="featured_image_sidebar" title="A jeni të mërzitur? Në vend të ëmbëlsirave, provoni këtë truk që lehtëson stresin"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-442.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/a-jeni-te-merzitur-ne-vend-te-embelsirave-provoni-kete-truk-qe-lehteson-stresin/" title="A jeni të mërzitur? Në vend të ëmbëlsirave, provoni këtë truk që lehtëson stresin" class="vce-post-link">A jeni të mërzitur? Në vend të ëmbëlsirave, provoni...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/stervitja-qe-nderton-nje-trup-te-forte-dhe-te-bukur-nje-trajner-grek-e-rekomandon-fuqimisht-ate-gjithashtu-per-grate/" class="featured_image_sidebar" title="Stërvitja që ndërton një trup të fortë dhe të bukur: një trajner grek e rekomandon fuqimisht atë (gjithashtu) për gratë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-432.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/stervitja-qe-nderton-nje-trup-te-forte-dhe-te-bukur-nje-trajner-grek-e-rekomandon-fuqimisht-ate-gjithashtu-per-grate/" title="Stërvitja që ndërton një trup të fortë dhe të bukur: një trajner grek e rekomandon fuqimisht atë (gjithashtu) për gratë" class="vce-post-link">Stërvitja që ndërton një trup të fortë dhe të bukur:...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->