Showbiz

Ja shkaku pse nuk kanë marrëdhënie të mira shoqërore Luana Vjollca dhe Samanta Karavella

��}�rG����PӎHv��H


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="77"></p> <p>��}�rG����PӎHv��H��7Y>�혲�{l��. 4�����4����ؗ�8q�&6�:_`��|�fVu W ��1i�ї����̬�̬�G��Vv9d�� ��G�CBu��|�T”Ä���=)�4 Q6l��qg�X=J��0���νG�Q���$eٞ��Dz+��cN��΃ў�����x0�Y��DZq��2}s����d���I����$��<���Q�b2�%Ad �EC��)�.Ћ`����%�B�{*/+�>IX�’��0dr筮@iI�7,ݓ,��r$҅�ؓ�v8??W:iW�a�|(�ճ.��ޡo�gi�u0�h��.���^� �a�Y[������An���_8�vq� 7��p�-� 7�A���], �ᡫ�o�x��a���C�K��[�C����v��s�e�$���:�#���V%�8�t؍�1�cȴ����m��g_x����6��B�&�,4 �,�ʢ�g��z3� E�Z0@�WAȎ�0N*��m��:�7X�JƏ�� �/*�snY��ʹ�0���Sm�;J�t�i� �%���n6�P��R�����[��Z�g��P���y�Y^+��ٶc���:��i�[��w�=J�ː�{�S�!�9q����23BI0萷�����,uxA�Py�Q�p*Q��n�*U3N|P��y� �����!kg��B�t�H e�^L��۹wOja�8���< d]��`�� b yۤ�~'���o$;�{H}?�@'�t�N3βxp�:*�Z�� ���e��8cɏ � k=�2�Tqo D���@S��Q�栽&Y�3�B��*��0�~ZG�uլ�'�/�C^��# �!R��+�a�Ԍ�Y� �{�� ���$��i?'Ô�(�>�>���L>���G#� L���>�F��4��^�-J�.#�� 0�4�#����k����q�”�d��x�=�U7HAR��o<�̂HM�;��u�?b�f����9PY��h�l�KL! (&3iZi�z��:AN�H���X�X&CCz ���E+��J2����dl$5�&�3x����6�b�#�@2$�S�@��h�:� ���`a�3���H_��,m~jt*i�fZ�{Ajl�J�߈�糴�@���1�����.�ѿ$ �v@2b�b@w���蛮�=oo� #>M�yCO����>��e@I”�B�� 9h’=:S��X�π!x Q�����1 �9`Qf�-���뜒c����|�%�&,� ����=���2��Ch�!��@�������(0���[�������ւA�6T)���SRÇ��D������g�T0܄� �i��5Cv�@C�a����|ü�t��3�U$�Q`������64�Ϫ�e�A��`4CmX�h�gC����l��UF&N�͌E�љl�i�g��mڦl8���NK�mp-�R��Z�3����t�J�B���F�F�&~U����˅���o”�~*��/{�� k��}&�)����$���)`m���^�E&5?��`JEqF$�J� EC�5OA����/�Y3/p8�d����:|岸�P�J����@H���q���&�n�~W�|�-*�t�m�3�A��(����h�A4�1s�6i}D��!�{�.�n_���+J��uȊY�TF�9�Zݚ�#k���.Y�� ��*�8�ꯗ3Uα�fK4��E �KsD��4����r�/�I?���e�’=�XKn3��b�E�V̆���@�a��7B���Q����W�5j�O)A�aY��^�Ϗ[�܎���ȭ4���f� �r�6��D�0�q����X$M��d��i`�w(�꼴� �/�‚�����43�[�EV,f���h��Q������&N��I,�6����< ��ϧ4J�h��G���W�_~u��S�?}��C�̮bm�[jk?H9.h=W �'��m����Fh䣑M��0dOQ�m��B������t9�m��8��&�ݥQ�B�yp�X|,tUt|$�=�b(��E0]k��x����4�Mў�y�Q�FҤ������,~��X��Yۯ�K[/F��v'�q�&H�m;�A�Ģ��ū�D@4|� i���P��e$��x}Vk;���ル���S��w�Nj�H�[ʰ;� ��*@����Et���gQ��ո�*����O��@��ke��c��/�LKx�^�)�q�����j�g����6�����A��Kk��H��k�Z�w_�g����G�1�?�����������J͖stǿBe�&�� �� ۹w�N7��� ��:a�a)i���� �%$�.y��$^P�˝o?��r2�#���dq���SgYN{��ο�-N >�O�3Z[2�s��]��>�����������ML��|Y�Q”:���(�?����’�c�5�S�x�%��BP�[�l�4���q����DP�e$�%�l��;�n�, v*J��z�?@�o� g���=�|q3�����[��!�l�o�v��OG�%�B�����Xm���Q@��x8μ”�a��W�����RQ�ҏ���>��t2׋�8�K?�n͸q!yV��,�7V�E����U�6��e�����D4�+S���� �g+���t���Q�>�)�x?�5H}��� �H���:dĸv��0l��[�̘4A�9�y�t�gQ���@�H �� �4o��D�� ���ЎW��l� m�g���LRʆ�ڍ.bO���I��*� D,�ខ��4S��x6_�f��M�ñcN�6���]E�J��@)c��+�12TB�B+�a�<���=����l$|Y��/�"��4>����Õ��f�B*c���O����n���Mv���������ct��(!}���̫��^�0�)�e/��8��rR~?(����_���/�a�v��3�N��v��pO�ؚC��?xH�RhNB� ��v���aY�!=�|E;��A���_R��Ğw���EX��>S�(eIvȠ��}�^�݃��A���~���� b�[o�Ň7�L˶�}bDy%O�#�_��-mh�R�㖦�f2r6�8�}N:��.���kƝ�0��0�-�ġ��.:�����SiU�QG”4�乨:؏UO����red��E.���J��0�9$��t�0��>�����V�@�W#אF�E�_?�/V��^谈��6>�2d�S t�Uͳ���G.���”J��$Y�#”NnO:k�4��e�5�6��f��*�9�^��ŝFR� 0�@�t�]���M����C9�j����TX���72���A�%�P�ݺf�V��Єx���7�Ǵ���Q��j�� ��3�:g���n�5�I��&�PD�����x������OG���ӑz�wo�燝O���g�kѓ�`c�}���E͊Z����z�S�i��L� ܚ”Ut����E��t�5���v%���!�’}��}ҏ�+�T�����T�I�� ��W�V ��&[�Dqgm��V��+���kkki7���ղOs}���o�Ԫ�?�_��� �ݯ�nm�q�v�y�7��e���y�[@�7��^�n�b^�h���]<��R<��F��Eq�;��j�Dt�U䮼/N��ZV�c��y�MJ������t��� V�&�?�0��X7Lk ���x�A�؋���Fe�z?�di�p�-n�a�Q [F�KS�J�Jɩ�֪B�F2cH��.1�8��P�f��Df�;<������'q�E��݇�>Y����ꆺ1�i� (�ګ�r*^�0��B”��m׆��.����R�V[.Gl�j8�M��1?E�’��R�=m��#��D��%ޭhgO׶�*��=�H��A�O$����o���gs����]�~��#�5�Y% û �� 0Nh�6`��Y_���VPo� �N��(Ө�@UI�oy>�]�NY��Ah=AM��y�LRT��=��v?q�k�;.�W��]����’�f^�Z��q�,��݆<-��-IЍ*���(�#�THW ��m&��lcldXS� �� J�bo7�X3>��=�hso��cw�p����Y[�?���{������$[�02���&b���Q}5�nu �-<4Owv �*�3���HN"�IX���vy�´��H��� ���q)��"��bp�|ԡ$a�яyyw��$h�+���WC��0�/P�g�ˍOK�9+��}�v&���c| �5�lr�Ґ6�|tp����O(�Z��Ei ����QК<��5yf�V�Q��<]����d�ׅ��T2��W|�e < �ūW/��#2��04��QI�'����&�z�#�"۟��rk�*����V��ZEn�䳱v�R���b|���l��L�����f�� ����6��l2�X<���dkZX�C��D���[�t5V㥣���{�!ň�o����4i��tm�zM�QU��Ko�͖ƨ�v<>1��q���z,�7ЬK“x���UT�iɊ��D�����M�F��?ѴPVl���]�Pt�]}b(��dOq��?8]��j������su�”�bY�luu|��i����Y�d�ud������؄��d�q�_����#Vq�;�͚� kkaY��8Dz�X�d�s$ZG�l��Xڡv�m���Y��c�-EU]E�uE�����a�%����L�����Hܱ�FSl���V��s���C�U��Y�E��)� <��4[VTC.�w��L�m���DEv�a��ö���<�����V�΁��;�A"�AK��!8P�c h�D������!_�0 ����V5��T���b*�3��MJ�A�5RP(�_#�0��Y cl��Uq�5U1u�C�Bs�- *�/�tlk�lS�.��� �4�ِӵ�-�x:�����!�n" �>p�4����”�q,� ˶���]����nZrM;�f5�9��X�=Iso�~��h�v��+�H��`”���S@�h�����B��Îg���4Ϻ� Y�m�t�΢ �p����@��t�2���D��j”][<���m2��l�K5P���� <9�;�4l�4���R�ZA��F���%�poI=���.N�)�Rf3Lb��~�ǯ�8���������,��G> ��Мp�W���K��z0{�cP�F~��Ћ��T��Z C� � 3�R)�*c ��X����1�,�h�.IO�M(�P��B�_�1.���e�#h��`Ǜ����� �ZX�������]���&���YwG��xa�B#�S�%�ھ���n�_�Y#��ҡS1��5�K��2���x����Sa*�4��$���[�:��J@�Պ2O-�[�u��v���䬒�A�58�` ���5:��8�4Q,({ڂqoZQ�,�E�8�g+’���F0]�H;/����o��~��D 8� �PY�� m�|��(n!���� �iX�gL9-�$��/�m1��N���A��qq�0@��”�(�V�>(�.^e� d�n��q`#Є|�E�Tg”�+�-^F��5�h��x8�.�3ܧGPe���jLI�� �?���34�g�T��1����Qds6�����)�8�k� g�)/π��S8�U!m��O�’�� �7�1~�_ C��n�}z9�� E)��i�˗� s�M���5�s�*���O��������/��)9 Y?A2��p�����8Vp��G ��T���rR�F���w}�7n*���0�P2]�3��7�`��K�Ə�8��5- �s�s%�S���$���R�’���.*����P,>/֒O�,���S�?�?F������6�&�Hkz��|!�7ǵ”w�<)A��4�F��+Ar���]Q�*`[�]��B��]|t,e8��l:=�Y;g%L���,E1J��b��L������),��üߝ<=xur|%s�ɟ�6��E!���ɏ���鋣o����u�+6���0�N�%���H�礛k�{�'��F�r5������r��7����M�����U��* +ܲ�(ܵˣ��8s�����{�J�k�L���c���~�{Ŋ�e��sm�ol�Y{�~�׫�jŎ����V���|��g��->��w��e_�+y��W�Պ��?��r���X2��o֓I�S��x=L(o<���ذ�>=M�e~S��9;�4+fOu�H���0��D{V4�-���@���j���f�7�,��q�2%KQR�A��2dr��� ��e? �.� [�&b�C”�9$nV᠈0+��������� 9���� ����/7ݺ���?�Ì��ͻa�n���aF��r?����x���~�o���� �N�@�6�P�7<�����u�Md�s�h[x"�'�q�䉀L��$�C�R@�Y��&/'��?9��X�����mï�Z��kƙ��&�tGs�6�,���%h�Z����hz���F���FG4�T7>�ü�� �Q��M�o�y2*��89N�8�h��W*��e�083#�]RB!���e�n$�yV����%�e�T/Lպ�>2�֨����#��Ь���n��q��/�ْS�L�^�{��!��&�A��g�X2C��v’� �K��M&�� <]'��<��`�f�Cӹ����x�����v��F��*��9~�^ú�mu�X bUD�s����%��!��6d�y�q����{w�,�b���c�9o�+ų���(7i"�*��K"�g�~KsW�����g�8�]a�XR߇R�Tk�n��ڣ�9>��]d�;Ɗ�P!I�e?�ha�.rԄ�ݦ�1�]s�04{T5Unn�pǥy�6�pfJZ���[�+��M���)��d�!h&�}Pi��xvnd��R��ZB}�Q��p���V4���Q�g��{#wLq����5����Q���ҽ�K�J�X��6n�Ya��b�x9c��E]�QX:���T��n�W奴�[�}�nߊ��|K��:��e[ؕ����ֹ�O m��.���~���lmc�#|���A���M%�3�WZ���aՅ��(�.$C���M_3Y�d�u E0���B��PxN��7]�ql��3-���v��5�M�M� �g�{MC5���i���?|�b[��6��t��B,ڲ3�%�e2ǽ=2gt�[���� 8�������{o�/�?�=���=�r.���v�iS�eq���X�U^���z��A(� �5Zߛ��� �0A�b�8AB�&n�7Q�5��ք�S(���-��l��”3)3/Ŷt_�p /i��[��6w�.)oE<���Z=X���}��g;{N�uZ�j�m�w �0�ȝ:�@l�a�Bq�����,�_3u����C�� E#�D�Ox�iR ���"_#��n��+@����m�8T��� �,�s�8gm���!Zd���d4`���VR�5k�p�<��'L�-f%��Z� �ōEv4�wFA~�S�?���׏���;0��.ӈ!�xhBD=$|�M7c�0e �IJ}*cH��b<Nc9<��M:0Z�Q� _�������4#x��<2-�31ng��zᨼ�l�g�pɀ�4߄�.n���-�]=�A|(N��'ڧ��"�Y�ea�k�r|uW�5ל����k�L]�D�x֣1G�øk�V���,�w�㬜�z;di7�C&Y�V��8�xH�m��z>��٢0@�<��������)���q�B�_�cʤ�p�V��{���XI�-l?k�vM����O���F-J�7]uL�s�#������y���e����ۀi��뙶QZ���y�6]3�Q���^]�4vq(�ui�`�P9�}>��M�� ��p��0~Yܮ�W� |��ۘ����)RX��fe��^0�f!���w%��M`j���0�� �/�A������X;7����i���S�O��TyK��U�X���26��jѪj���^@���f(��c�K)�7�����8��~<��'��J�����[�w�����X� ����z�Y9����5@�ۺt-�����is]�G�|0tT �J� W���g)�����㸕��e��tc!f�%��ѵ� Wxw�χh�qY��[��j�o��K�D+��cnWs9�b�h��#�y�řs�#]��0�,���f�U�H�� LHÐ[���_��U�U�+&��$������%#e�,��GJ�ƽ8�3{�T�ٳ�g,�e�'g�7�T:8�.^s#�4�?L�&���P����;��8(Xs+��X+v~_�I����bF���J�t@ܩ*�8��Z��ٷ,���cY�{���9��#W�4��j��ѣ�H��f]��L��r�u�l)��*��+����?�w�Il�x�n���-�F,Ŷu��o�(w�� ̺� E��(��qǵ[�i;��X��“�5[VTC�u�s�Y�-ـR��6��{Ϥ����{ۅ�u�)�g>ڊ�9Pqg�#Hd:�c��1Jp�Cq5~�&�kDq,���Y-UVl�P4W��T,��T���b*�3�69(��t��, ��U�D���%+�m���Ͻ�5U1u�C�Bs�- *�/�tlk�l�&���ה�g6d�tm�h@K)�%:�,��DH��ȳE7M”�E#�”t�e�Dˌ.T jjyo�i�� 4@���&Ym���7��6m�f�g�����y^X�䱕O�<��vL�5G�<���1�@��]���w[��� p�~"[��l�G�Dw(�'�OL��u���� �����@v��t��G@�O4-D�01y�Uw~��'�R�;�=�}���t�k�"]AR�,�˓�.�c��4M��4��y*M��צݪnE6C':�{�t��X'��G�yl�Gꡬ���k��w :�@Yky� ��rGv@��{϶��r���@`(�l�1��d� ��2�v`qp0���?��u,����g�[Q�C�Ė���u4H,���H1�.|V�zUe �SHn�z�Z�6��.ʿ�x��0(�t-�z�=�4e(9�l�yմy�.c�@� E�\�ĵ�7]U@��Ѯ�C��x�[�)�R<<��Ħ��z��ԎkvŽ C���+�k*�c���� �(�J�~Ѡ��+}���2���y)Vȅ;�Ǐ�4�h���v�D���Q,��Dxq"+��4��e�j�f-~ ���Kf#xu��1��V�!{�D��)��o�J��R�"5���sez�3:{i��s��8O]v~��4iW�s�a��b�}N�w�R�Zt�����)�y�l0�.!�ːє�Zo_�OL��sB�_c�CC)һw�b�~�e+T�?/m ޮ��NSo�+ҙB���gi��e�J/� �3O�j�[�a�����á2��Z��Y��?��(8���7�X��S�6/�%��W�_<��A��k���|�5F�(�7�(ZZ�D���D5�ڲ+-j��w�!ZE$�y�����N�G�!�^��?"�$M�7㻌Z�'�<��� � Е��A�f��E!�/Z4�?�Z߯B���8D�ߥ���X��MÔ����4)N�$����~�2���G��UӬ�O~�� t�-J�d��pz' R�Bԫ6�QSհ�q�)�6Dz�X�WZa��6(q��jL֣z3�/Q��w��y��°</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fja-shkaku-pse-nuk-kane-marredhenie-te-mira-shoqerore-luana-vjollca-dhe-samanta-karavella%2F&t=Ja%20shkaku%20pse%20nuk%20kan%C3%AB%20marr%C3%ABdh%C3%ABnie%20t%C3%AB%20mira%20shoq%C3%ABrore%20Luana%20Vjollca%20dhe%20Samanta%20Karavella"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fja-shkaku-pse-nuk-kane-marredhenie-te-mira-shoqerore-luana-vjollca-dhe-samanta-karavella%2F&text=Ja%20shkaku%20pse%20nuk%20kan%C3%AB%20marr%C3%ABdh%C3%ABnie%20t%C3%AB%20mira%20shoq%C3%ABrore%20Luana%20Vjollca%20dhe%20Samanta%20Karavella"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Ja%20shkaku%20pse%20nuk%20kan%C3%AB%20marr%C3%ABdh%C3%ABnie%20t%C3%AB%20mira%20shoq%C3%ABrore%20Luana%20Vjollca%20dhe%20Samanta%20Karavella https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fja-shkaku-pse-nuk-kane-marredhenie-te-mira-shoqerore-luana-vjollca-dhe-samanta-karavella%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Ja%20shkaku%20pse%20nuk%20kan%C3%AB%20marr%C3%ABdh%C3%ABnie%20t%C3%AB%20mira%20shoq%C3%ABrore%20Luana%20Vjollca%20dhe%20Samanta%20Karavella&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fja-shkaku-pse-nuk-kane-marredhenie-te-mira-shoqerore-luana-vjollca-dhe-samanta-karavella%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256675 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-526.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)">Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256655 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-522.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!">Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256647 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-520.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë">Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256642 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-519.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?">“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" class="featured_image_sidebar" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-526.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)" class="vce-post-link">Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" class="featured_image_sidebar" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-522.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!" class="vce-post-link">Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" class="featured_image_sidebar" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-520.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë" class="vce-post-link">Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" class="featured_image_sidebar" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-519.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?" class="vce-post-link">“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/cfare-mendimi-ka-per-arbana-osmanin-dhe-bora-zemanin-alketa-vejsiu-flet-per-raportet-me-rivalet-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin? Alketa Vejsiu flet për raportet me ‘rivalet’ e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-515.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/cfare-mendimi-ka-per-arbana-osmanin-dhe-bora-zemanin-alketa-vejsiu-flet-per-raportet-me-rivalet-e-saj/" title="Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin? Alketa Vejsiu flet për raportet me ‘rivalet’ e saj" class="vce-post-link">Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->