Maqedoni

Ja deri në sa orë duhet të pritin në vendkalimin kufitar në Tabanoc

Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Ma

Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet pa pegensa dhe nëpër rrugë të thata.

– Advertisements –

Dendësia e komunikacionit jashtë qyteteve është mesatar. Në vendkalimin kufitar në Tabanoc dhe në Bogorodicë ka dendësi të automjeteve, ndërsa koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga shteti është nga 45 deri në një orë. Në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm me automjetin, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropat, luginat e lumenjve dhe grykat malor, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve.

Kjo veçanërisht ka të bëjë me akset rrugore Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.