Maqedoni

Ismaili: Kam punuar konform metodologjisë, shpërndarja e librave është bërë në mënyrë ligjore

Ish ministri i Kulturës Hysni Ismaili, thot

Ish ministri i Kulturës Hysni Ismaili, thotë se ende nuk e ka parë raportin e Entit Shtetëror për Revizion, i cili thotë se janë konstatuar një sërë parregullsish. Ismaili thotë se për raportin do të flasë pas përfundimit të hetimit nga policia financiare dhe prokuroria. Ai tha se punën si ministër i Kulturës e ka bërë në mënyrë ligjore.

– Advertisements –