Maqedoni

Iseni: Serbia fillimisht duhet t’u kërkojë falje kosovarëve dhe boshnjakëve

Profesori Fati Iseni, i ftuar në emisonin “Rruga drejt” në Alsat gjatë debatit për Mini-Shengenin Ballkanik, tha se minishengeni fillimisht është çështje politike. Sipas tij, Serbia fillimisht duhet t’u kërkojë falje kosovarëve dhe boshnjakëve për gjenocidet qe ka bërë. Sipas tij, Kosova, Bosnje Hercegovina dhe Maqedonia e Veriut kanë qenë viktima të politikave hegjemoniste të Serbisë.

Loading…