Sport

Inter/ Conte në alarm, kërkon përforcime, vendosen objektivat e parë në merkato

��}�rG����P�b��n


<br/> </head><br/> <body id="readabilityBody" readability="82"></p> <p>��}�rG����P�b��n��B���:�X�c�����4��/ )�”�p”�e?`Oę� ���O�%�Y� 4@)P�lj�`_�2�����2���ŭ�r�H7�����4����_��g52HXۿحŝ(� v��3�Cֈ��5�¨��u�q�2JZ]��,ۭ}��Drj��XSb���p��ߥ���8��o�FZq��*==�e^���E4d�����q�UJ��^�����o1��l?�3�Rڢ�Uee������(OY��)��U8���$a�n���8ou%��H�a�nʹ/L�F���Z���s��ve4�RA[#벐��}-8K���&���҆@��)�Ϊ4Xʅ�l�rl���6K� օmm�� �j������r�m�t-: ��4?е�0��o�t�k���M�:��59���XfD��aJ�%����k��k�&�i�!���[� ׺p� R���5օ�I*8�T�4��,�JT��K��� 7LQ��L����8����{���-��[��M��Z���pS�*��GI�����}’t�8�4.�QCU���%��n���@�� Us4]3 U1M�;������IZ���Z�m8��؊�X[���{�f���O�`��;��!Tf�?쐷��D;D5�����x�Q�h�P��n��T3N<0���y�CL�/������B�t�H%��߿ۺwOia�8���<��%MQ"#o����m�V���y��;Q{@=Ϗ�&U58N3β8<��0p�4DQzr$����2.g�B��=��.���A,�>�’�2�&��~��m�I��6�ȋS���c��Ҍ0“�nȒ>�b”���MNˡM^F0″���* y��SP���ƃ�AYz �Y��’�#�iFN�_�A��p��)�� �K&]b �`XäiC�M)�XE�hG������6T��� �#X.EL⬑�#o�H%[�1[$&[x��) �,�����-5��r��٥q~��E�ha�9���Յ�’��yTy,m%P�� s�6�}A���>�:�4���’�ȇ,%0�H��n��0�B��7 <���*�WЪ��m�e�߱hq��d�2x�mShB@�}�Zz��1�$�&�h;�Y� ��?ċ&���&�N�/��O�%�N��L^��<��f,���uY�O���fw��X+�s�J᩟v'=��gyA4���H�j���6H�e��˂�<����q�ڟz4�68�I�B�:�U�������T����xμ3�DU� ��H��Z5wu�t��_05��_���r��×/^�Jչ0U ��B,;����+��j��Z�Faa����i�ī�<��y�rn�������ynw��?I�M!wb�U��N���}�{ok�0/�ڎ@�S�Fڂ�ť@m��7>���~`�S�5|�{p��5S�f����k���k�6��Q> �~�y;Bz�h��ϷkP�òy��Nwߦ��p4<��$�nur�yj8������GQ8_�� ��⛥4��m����<���S���uE�vh�_�����΅���;����h#6�k�O9-�!�CP�c��4�¯v#2��Ħ~8�3�]��Ŧ���p〃pc�f~�Y���4�X u���k��9�����$�ǭ ��o�-i���ȝ��.�&/֣C*��I���P7R�����7�g�l��*���qI��I`>�6�k������$L.`������*c�(0(]a}5�Dm�ƴ�v���w�>�m�x6ȷ�G�~(�Z�;��M�:���8rS�� (3�J%�Wj쑉�M�E�s” �C�x��’I8c������v>#��ꆩ(�Z�.�����M�-l�#Q���J�_} +�],��_����ܠ�T�m�٤���|@|� �}4�-Di�޽k�x�J��tPXe���*W�U΂���ꯡ��,Q��8�Ɨ[�|x��$�#��(�.:a��驄6{�Ӟ���o���{c|���Z������a�’x�.X-x~���e�/[rD���q����p�RƗ�AL��*���”��x*;$��#���5�J�G��Z�A���tp%vW �d X�(%Q6���ý’|X�(�أ-�7��>L��Oނu8���n�o|�$qP��W��AH/�”hiд�@����ŃYpf�hq�_�p�CZ��3Pꙩ�l&,��Qlk�5���[ �Ò3?cᙠ|���q c�~Ԯ�D�Y�”B}��t �aѕ’l�”�K�3�8F���C��mPoa1}̂�m����=�EEL3N}!2�@x�BlҼ)a_%d�<��#;n);d6��*�ɞ}��5.)�c�t�z���N��� ���)�s`Mj��N׫>Pu��܉�.v�1Si�x���i�(e<��Z��"]!�*���#h Ax5���O�r2X��"Y�6�(�C���[�D;�����g��Wk.��-�Um���:��gk��-Ue�#U�Y|�<���bv��TKm݁Z+��4�+�bk�� hs��B[wg �4y��+4�"s��+,]*s���� ��r>Fg�b̓i��i�ծ��Ȳ&�C� �Zg]��Z���Daa=]wG�’B�&BF�>�Xlޤ e�(�#v����e]����}�>,��V�h22Iqf�3+k�0�j�zAk. Xm�%��Cl3��kɼ �Վ�xSU摵���hÜ�e,���=aq�����9㾞I�n�0��m�Jͦj�*h0��A�ҚĶ�yS:�+���tZ���uC� 8+r9���:�m��j ���x�d�o�I���$͘|(�U{�)AK�H��[QȘʷV�{��wo���U�|�FF;��Q^�x�P Ӳm�1l�9�Ƚ�Nhz�Ǝ<���+�wn �(�"��@'AV�c���!>��z܌�K���5�[2 z:;ce� ��Q�@��F2ߓ�#�|# R ��0Ǥ̃��6ŋZ��G|9���N����v�M�Ço��瑡�� ��fV^�w�G���ϻ�����?,���ˮ������Cy������y��m�2�U��aM���>���2 7�Â����uXV�H._��2(���#*��U� {��(��’�E�1ُR�d8�`� ��>8�#/>����m�^���K�=>�-y��x|b�]����G[�}Pm�o��w�Y�嘮���g1�NA�� :�����X|��K�Ia`�Q/=�1R#|0��J�!<���T�T�SP�,�� �((x� ����KD��- �k :"��$���TJ�A$���wUhm���� E�A�!��<9�?:���2�� ]�V"�*�x6NQ�6H����J^���|5�m�Hi�qOS�3�9]m��=�/K��BG-�N8P$���@��0�����ry�S�@�r:�� fd9�k��G�3��碕n�$,��Ƽ6�'�ҥ�<$> ��U��[�k�A�������%@��5��^��WG’����z�냐t�We>�2Rd�Sl�e��]�%WQ��K�x�{�,���[;k4��e�5�6��f�E��I/3��N3 KLlQ�ܮ��vS�h�̜�˙���4X�Տ� �mv�C���w����Є���7#�|���~: E���ސ��T���9��v�����c���ϰ7�TZ�#�*F���~}ڱ�����’a��2���t�-���������l�^�>:����|q��q�}V���=^ �c�{�<|4��h�N>ZެǸ$��h�½)��m������3��=���iڕ�n��B�źqHvk���Y�{Ŕ*�N�Ul�*�4o�>.���l�G�l���”:�X�#�j�W�W��V��n��u�E�f2}B�GOW��1>�_C��@^�_G�� � ꖏY����� X��y�9 ��_�dU�. |^�PT�4�+�Q�fG�w��v�/b�GRyڍ��m�`o�*n� �A�O�����;Ql�FoI���c�/E��n ޒh ���Y:�B:�G�ϐDq��:��r�Dv�U�</� �ZV׌#�y�wMI���g�Ͱ�Ͷ V�V�;���E<��t�A2z�=�3)��'�0�AY��O.Y'f��E�b�†���Tă�)L+5�8�~Z���p���1��"6[�1-<���@�mF?�#�/�$�j��d�r���ڤ�q˧�j�vʩx85��� ��l�5�Jm�@�`�+qY����i�� �e<=��D�i�d�l����b���]��'Ү�i%�qF���F�ug�j ��Nz?N�!��^,S������'�J(��_��55c�c@�&�hi5�7oP�������kl�s%zC�(}�Zֹ݅e}���1�D������H�9*E�֦E]��" �2��u+4HS>!!��y sA�7/�+�ϘD�A��R�S&��OQO�p�sŏ�J8o��ۯ�5�+������.�`C�Cfi��-G�߭]m�n�!?n�%��c½�b_(����M�~1}ܜ�’)��� V��mޭ�K�}IҮ���@FX��+�”�r4^��=R����O�0���6 K�6,�bD�x34 w @���b��Bo�R/��I?���Vq���T�x5�i�ֈ|tp�?��K޵���� ~��࣐5i$k��GZ��&�3�t]�W/���s]ws�d��Y��”�@xB��ׯ_>_%Gd2 x�i”�$-�w9Z�!-]0��FLE��?����zU����W��zEn���v�R��͋��z,n�o�3�B�^��ms.|��ep��k�D�Yn�_NT��oZX�S��B���[@�j�>�KG)�(,�pC�!����%������бL�6U[QTڲM��4[*�j�vձ[�r��]~&�ˡ^*7iЧ�i� �Y�e{���c�E�}Ȋ�GU6T��������·�� L��)g8�|ȁ����/(����3sy6sIFp��N�W��?0H�s�b�ŽW��”����ʻ�6��D�iE�q������$>�O���S�+�c��QŊ�X^�Նu�=��RXE�<�ޚ�Ү:�ڳ3���l������W���_�g��ÛĆ��c�ݚ����n��� ��^PE�����e$�V�5?zct�-X�=�3��.N�� *�O_������+}]��1͒��犀���)��(�9@��!�g����YNGI�:�#2�M��!���Q%��%W��)�/�;�B�ȣ=F�ڈt���3�Gҏ3C)�x~~&w_���U%��"�tbD��|�5Lxo�'BK|{�T��XuN�c�T��%C9T%�t�����p��9��؋N�.���e�#+�ݒdݵ�"Ɏ���CTYj��DUI��w%]���5�.�3��y�|ow�c��H��@M��$��i����d�և�MU���;+�%k|5�9��P9��;�1���4�Y�� E�+�_5��d�ܘ����h�d�؇ҁy�H&�cS=P��u�ߒU���u�%+�#��&+��J�c��X�r�+k:�=#M�DLٲ4�i�M�PeK�_C�m�#�u�-�Mį��g€�%U6-nPI�$Y�50�#ᶔ&�-Ä{K��l9:��:԰�a��0��8�Ғm�Ά��+�B!�F�J�A��m�벣"t��o�F,�d��!�]�U��ư�•�@�eKi��C�� �6�.�>����倁�ub��l�H��*��i�� �TZ*4@h�k�,�H�ה�H*��K��X�,5Iv5�hý���f �ڷe�0��-���ɶM� Ӳ��-+:�$h��޴����L�’3� ���̽V�dpiܤj���^inøǏ�=��Hu���H-k3��<��b,�&�h�&�V�����&n� @*fh`�o�PC&��E����V�����4��$�8a8�p� ��E�}��M�y�=|��d<?m:8 ݤ�+&~?�^2�)���_p�]�c3g{1�u�<��K�??><br/> ��<�澟Gb��р���-�릮ԧ��e����E}�Ee�^��:f�ꭠ���5�Lݲo ;�Π�p�]Um�Y�[�疴ChGЈ�|�I&��� �:�a@q]�6�H��vH}-0�h�bAѱ����B��a��� ���t��zq0�� ���M�އ��H��N�%��{� Z�D�z��5l4�Q���[��)K�*A�#��M���ƻLN}�4>�/& �<����X��ʀE��"e(�X�Tx�8͊�1�"��pMRޠG�8[x�*�>�Jڷ�Ί|$�/R^��� �1�8�f���L�Pb�1���.,&��?Ȳ�O0� C�˛���<���߹���O���F -�����"��t��`�1�`����H��{�9|����ק³9a"��QF����U�9,�V+!���/��#��6L��R&L�Vx���F�@:�]: �t3��=酺7ib����8�'���5]�(;.��@����w{��~��#��Rh,�ͅ��Iu�A!���� �IX��M�޾����Q���)��ُr�;�����E�hN��c���nx���ܭ)���.Ha��'vњ�@�v���aa^B+�ph��Eq�[ �B�,�~P>��T_=�������:i~x�Y�2���O@Wp�ˋ�8���*��<���`B�˓�j{_�����6Y@�=�����-�`�/���2s��>���q��,�_G�e�_Xs������� a�7��c�s �D��f��W1���DS��p�ף�!��AKV�X����((���{`գ(y!n���R~����I|`p�7]B�K�F��8�f�$�995�|�����$���X���ϏQ*�l/�P|_|�>��;����}�m��#�1�T?���T׺�^/�.�V��Q��]/mGEM�V�R�<$��C�?B�w��e>���3�b��� �R4��_P�fg#vL�”�”����$K8��FȖY-^DE^�Q‚�1?�l�r���ފ���`�� V[=#�Jbō6+ ��_�w�^�H�b���,���� A�4/]�!��f^z�.���Ym���d�_`9tS)������ͅV�Ja�7X��� ���g�t�p/��Z�($�ч�/K4K&e �!�K}@�ΨT�LJ��C�2)�xz��AuI|3���X}0�Q�#&_f���mR�&>�F�C����m �ͨ!<~��##?0�!Y�r�[�ݜ��kMY7B˟t�Rv�,�f�$�NY�9��_���lx�R��X;�L�0f�A K����AS�(���RBC�XD�[jѠj�4�����j���?��@+���Ei�H�xF�������FD$�2�'G�Uȩ@��Y�I#�o�P�� 3�))����nH�k��t`a���w�t�I�Bu��p.4��ow�����QO��>�����*�cL,@����&�mJ”��I�܁�,�h�c�Fx3�}��v��j���9rxv�i����iʣ}ć��&h@���0-��K�2�S#�6�Q��mo(8BNNN���<br/> ύ���*8VN��@��i�O#Sך”J�����&wzwȻ �SL�h�����?><br/> �K��”�%q$���%L�1,[�w�: ��4�x�#gQ�����.kֿ{�cS�VF������Nc5#g�$�3�L��O*����ʭ �&��+�� ˭��W�7n˸�2Azo*K�6��F�ń�5wX���c��?Bv���/���ȼ�]~���Gϋy�}Bҷq�w���s�{(���ѭD+y�й�=NK:$�����w���z��J���Q�j�VM���F�b*�^��o��Y�b�uA%��l ���wѾ��Ssk��V�����u�ˁ/��g,�1����l�w�냽 ����’�����}w= ��:��2T�+� թ�fI��ϋʁ�;I���( S���p�>�&���o��3n��6�V��s�M ��AH/$��$qp?2,�na�”�|s�b�����p�9��B��#�VB_�)�ۣ)V!׽U�;��@�bU7;�p��m��g���R��ʹ�J��`��ahM�l��ei�}�~*�E�ƃ%�( �0��ٌ���x�v�o�c��{^����J�L� ^�R��Y���)”���=3��e,o���|�#�ӛ,����$g��_Ӡ��2�Ym��|l�ܶ’w#�n�A���g��$���U!����x�m��L����=��C�TJ�,LN�RJC���<��^��G��P�bC]2���a������vqN&�O���=}AN�?%'��ão�~��J��P�'mX�]?��;�C���-��y]�a����u{T�'��6�� })�n�ߏ}y`x�ӧL���H�U��@&��y��^Ј�A�q|�(yx�իWR�{Y�`�q������;8@�������N�Jc��"�nr��P/��,��L�q�<(>��N�~�r>9�Jԗ����_Xe!u�!����D8�����#$>�<=}z�C�}��P��j���܍�[3&F>������e�w���]ĕSc��>s��]�U;#��’��x6l5iv�Q;�3q��� ����%���r���C{�G���[��rQ�&�9″��a��Pf�խԆʍF��Y�o����/�7�m��xFN���I@vKTY�O�4˒�4i�>B`~��$#��H��B�G��&f|g�}���bî=���T+��!��NI�6�����j� n�DLz}@�׼ܽ��?”��|�g %��A�� �vok�(ƽ��(����;>!�����幹�so�0�H�ɇ��Ŏ;�ߣA��إ;m��y��wZ70�%”;^��fvB���gY��X�G��Rg�lG���()�fx��H��<����� �q'!���Vx3�9p5׼�r���A2����ų�Gd�űijT�/W?��AmQ �J�N_�gzŏ�����/H�v<�������A�)7F^z�!��!�8��rU�h�" p���`�-�9�"�4���-vP߻^��`�_�k�o��kt>����@��Iqhϰ8W�’�*���抣���j�vq�0�S�#�X�V��m~;���oӴ�;�gU�����fB{�m���ϖ�)�1��o|�#�,�&}XD�<��H�m�b��7(��l�(�c(��Z��ďhԢ�����]� ��Q[�t~�Ά��Y�����V��4x��[�V����X�-.�&�cƢ~G�; �8I��V&��d-)�q�����dmeR�&W�����a&��g���?�g���sh�o�f}5�1��P�J�z�k���/�S������h7�m�`F�B��ߥ�Z7A��"���h}9�#���o-�ھ ��ըN�xt&��S<^ɛx"�-Q�+�Vmm���+Y[�j�U�����{U]�WsX�p�Î�,�D����j4w�$N�������K)vo�bwձ3�5����e�o~�@W�}��iസD�f�Ƶkt%z�8M}Xh�4�y?�|M!��E�T_����$n�)y��4][��+)�Ul-~�^]���{�@����z,�l��or<��nI�Ty���i5�*>H���1ћ�^�:�}�q텨 7�B��Xv^{k��4�ר����/�Ց�kF:=?��}���2����7,�����x��Iڅ�*�L�:?Qs�L�)�w�q��Iٹϝ+�N����܉= vgƏt�IsY1O.�/��p���:�s�(+v~_����!��”�tB��u9N:����Ύ��yte�4u�ݷ�$�Ds%��>��CG2U���T���qC�]s@�.����dմ�.ۺђőUK�U�5��!��ʚNTM6L�FLٲ4��e�6�B�-~ V]�]��ڲ��D�*��lX��ʦe��Z��蚤ɮ�fJ:`�{K��l9:��:԰�a����&q�%�@� mW&�?�B��8��;�`���eGE�����65�ɦk�I�]V �� C6��/;XJsu� �[�W��RD@�r�@�kJ�c��l�H��*��i�� �TZ*4@h�k�,ׂ�kʎ!�*��K��X�RNɮm��#���Z��@B�:ȴ,”~ˊ4 Zj�o�4 Ƌ�=��*=oP�7�۴Śqܟ�8��w|�/�4��I�kY��8�c+��6>F�c]�)Ӻ@%�l��@=8�Q�K�rt,ʡ*��H��ɱ�;�st]��`~���Ȕu;�r���A꟨j�c���]���<��!e9Cɕ�'��v�?�Q��(j.#G��Jfƺ����~��<�����זͬ�6%'�k�r����>��qdI�ʁ�:����с{ 9�@]k�6� K�zG�A��s�2��t��tAa騗,�5��fVu��:Ѳa�q2�& ��_�ֵM~5 ��{�KVl�C�¦��l��4h, ��ph1 �.�WPzu��'{�|�u��~o����kP����QZu]��c@�#�Ð�˴@�����lA46P6�8��1�7��Ƞq�l��)��<���aA(n�@aC��^�xaAi�1��ڀ)�����+�������(�J�qQ��[1���"Z���_EHE8���� I���:~�e���H�J��`<*�2�j��Ua��FZ�F��^)�˪�VbXN�%�!���0E�<��4C�fa��p��u��8?˶�Q�Ql.��7E̵l�d�C}*ݡ����<����ã���?�/[�p>h�m�K����?eƍ����Z�R�J��O���O�q�S��eZ�T{���1Tk�5<���-�gx�]KX��V�""(�� �#e� ��j�FSF�,�ۗ$�s�/�P��Ř���Cr�ݻw��Y?��� �ğ���0h � tE:�B`~+�=�6zi�+�{��@�!��Z�� ���<����@�$V�����'��ϳ5���d�ƍV��� ��*F������-��[ �F��_0�F?��ڜ�&c*���Y[rj�8����(E���9�#/>(㗜��Qb�i4��.hUN&i2���e�b �4�’ď���P</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/sport/" rel="tag">Sport</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Finter-conte-ne-alarm-kerkon-perforcime-vendosen-objektivat-e-pare-ne-merkato%2F&t=Inter%2F%20Conte%20n%C3%AB%20alarm%2C%20k%C3%ABrkon%20p%C3%ABrforcime%2C%20vendosen%20objektivat%20e%20par%C3%AB%20n%C3%AB%20merkato"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Finter-conte-ne-alarm-kerkon-perforcime-vendosen-objektivat-e-pare-ne-merkato%2F&text=Inter%2F%20Conte%20n%C3%AB%20alarm%2C%20k%C3%ABrkon%20p%C3%ABrforcime%2C%20vendosen%20objektivat%20e%20par%C3%AB%20n%C3%AB%20merkato"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Inter%2F%20Conte%20n%C3%AB%20alarm%2C%20k%C3%ABrkon%20p%C3%ABrforcime%2C%20vendosen%20objektivat%20e%20par%C3%AB%20n%C3%AB%20merkato https%3A%2F%2F24-ore.info%2Finter-conte-ne-alarm-kerkon-perforcime-vendosen-objektivat-e-pare-ne-merkato%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Inter%2F%20Conte%20n%C3%AB%20alarm%2C%20k%C3%ABrkon%20p%C3%ABrforcime%2C%20vendosen%20objektivat%20e%20par%C3%AB%20n%C3%AB%20merkato&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Finter-conte-ne-alarm-kerkon-perforcime-vendosen-objektivat-e-pare-ne-merkato%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-236991 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/tragjedi-ne-futbollin-italian-nderron-jete-presidenti-i-klubit-te-njohur-emri-foto/" title="Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-200.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/tragjedi-ne-futbollin-italian-nderron-jete-presidenti-i-klubit-te-njohur-emri-foto/" title="Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)">Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236965 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nese-largohet-fala-do-ta-vras-dalin-pergjimet-ku-perfshihet-presidentit-i-valencias-ai-eshte-rritur-ne-akademi-dhe-klubi-ka-investuar/" title="“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-197.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nese-largohet-fala-do-ta-vras-dalin-pergjimet-ku-perfshihet-presidentit-i-valencias-ai-eshte-rritur-ne-akademi-dhe-klubi-ka-investuar/" title="“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar">“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236951 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/lautaro-martinez-ngrin-buzeqeshjen-e-djajve-shikoni-si-e-perjetuan-tifozet-e-milanit-fitoren-e-zikalterve/" title="Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-195.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/lautaro-martinez-ngrin-buzeqeshjen-e-djajve-shikoni-si-e-perjetuan-tifozet-e-milanit-fitoren-e-zikalterve/" title="Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve">Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236910 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-193.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit">VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/tragjedi-ne-futbollin-italian-nderron-jete-presidenti-i-klubit-te-njohur-emri-foto/" class="featured_image_sidebar" title="Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-200.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/tragjedi-ne-futbollin-italian-nderron-jete-presidenti-i-klubit-te-njohur-emri-foto/" title="Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)" class="vce-post-link">Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nese-largohet-fala-do-ta-vras-dalin-pergjimet-ku-perfshihet-presidentit-i-valencias-ai-eshte-rritur-ne-akademi-dhe-klubi-ka-investuar/" class="featured_image_sidebar" title="“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-197.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nese-largohet-fala-do-ta-vras-dalin-pergjimet-ku-perfshihet-presidentit-i-valencias-ai-eshte-rritur-ne-akademi-dhe-klubi-ka-investuar/" title="“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar" class="vce-post-link">“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/lautaro-martinez-ngrin-buzeqeshjen-e-djajve-shikoni-si-e-perjetuan-tifozet-e-milanit-fitoren-e-zikalterve/" class="featured_image_sidebar" title="Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-195.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/lautaro-martinez-ngrin-buzeqeshjen-e-djajve-shikoni-si-e-perjetuan-tifozet-e-milanit-fitoren-e-zikalterve/" title="Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve" class="vce-post-link">Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-193.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit" class="vce-post-link">VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-191.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A" class="vce-post-link">VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->