Maqedoni

Institucionet, me mungesë të theksuar të logopedëve shqiptar

Të rritet numri i logopedëve shqiptarë nëpër klinika dhe të ketë ambulanca për qasje më të lehtë të fëmijëve që kanë probleme me foljen dhe dëgjimin, si dhe vështirësi në shkrim dhe lexim. Këtë e kërkoi Shoqata e logopedëve shqiptarë “LogoAlb” e cila sot me shpërndarjen e maskave dhe broshurave për qytetarët në Çarshinë e vjetër në Shkup, për të gjashtën herë e shënuan 6 Marsin, Ditën evropiane të logopedëve.

 

The post Institucionet, me mungesë të theksuar të logopedëve shqiptar appeared first on Alsat.