Lajme

Ines Demiri vaksinohet kundër COVID-19 në Izrael

E ngarkuara me punë në Izrael, Ines Demiri, ëshë vaksinuar kundër COVID-19.

Ines Demiri, e ngarkuar me punë nga Kosova në Izrael, ka marrë dozën e parë të vaksinës kundër COVID-19 në një spital në Izrael.

Demiri ka vendosur që dozën e parë të vaksinës ta marrë në ditën kur ajo feston ditëlindjen.

“Pas një periudhe në karantinë, falënderuese dhe e lumtur që e morra dozën e parë të vaksinës, sot – në ditëlindjen time”, ka shkruar Demiri.

Kujtojmë se në shtator të vitit të kaluar Kosova dhe Serbi firmosën në Shtëpinë e Bardhë marrëveshjen ekonomike.

Në kuadër të saj erdhi edhe ujdia për vendosjen e marrëdhënieve diplomatike Kosovë-Izrael.