Kronika e Zezë

Incident para Spitalit të Qytetit

Për momentin një numër i madh i policisë janë

Për momentin një numër i madh i policisë janë para Spitalit të Qytetit “Shën Naumi i Ohrit” në Shkup.
Sipas burimeve nga vendi i ngjarjes ka pasur edhe të shtëna me armë zjarri.
Informacionet jozyrtare flasin se një person është plagosur ndërsa menjëherë është hospitalizuar.
Policia po punon në zbardhjen e rastit dhe do të del me të dhëna zyrtare mbi këtë incident.