Showbiz

Imazhet që s’u panë nga ditëlindja e 24-të e Arta Nitajt

Ditë më parë, aktorja Arta Nitaj festoi dtiëlindjen e 24-të dhe natyrisht se nuk mungoi ndeja për të.

Ajo mblodhi personat më të dashur të saj në një vend dhe u argëtua pa fund bashkë me ta, ndërsa vendosi të dukej shumë joshëse me fustan blu.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Me anë të postimeve të fundit, Arta është kthyer pas në ditëlindjen e paharruar të saj dhe solli imazhe nga ndeja.

Fustani blu i hapur në disa pjesë të trupit, ia theksonte asaj format trupore,  ndërsa edhe ambientin e kishte dekoruar ngjashëm me veshjen.

Arta thotë se po ndihet shumë e bekuar në këtë 24-vjetor.