Lajme

Identifikohen 39 viktimat e kamionit frigoriferik në Angli (Emrat)

Zbulohen emrat e 39 vietnamezëve, të cilët u

Zbulohen emrat e 39 vietnamezëve, të cilët u gjetën të vdekur brenda një trajleri frigoriferik në Essex, në Angli. Dhjetë adoleshentë, përfshirë dy djem 15-vjeçarë ishin mes viktimave.

Viktimat u zbuluan më 23 tetor brenda kamioni pranë portit detar të Parflitit në Angli, dhe mendohet se po emigronin në mënyrë të fshehtë për arsye ekonomike. Policia në Britaninë e Madhe ka arrestuar shoferin e kamionit dhe është në kërkim të një personi tjetër.

39 Viktimat janë:

Pham Thi Tra My, 26-vjeçe nga Ha Tinh

Nguyen Dinh Luong, 20-vjeç nga Ha Tinh

Nguyen Huy Phong, 35-vjeç nga Ha Tinh

Vo Nhan Du, 19- vjeç nga Ha Tinh

Tran Manh Hung, 37- vjeç nga Ha Tinh

Tran Khanh Tho, 18- vjeç nga Ha Tinh

Vo Van Linh, 25- vjeç nga Ha Tinh

Nguyen Van Nhan, 33- vjeç nga Ha Tinh

Bui Phan Thang, 37- vjeç nga Ha Tinh

Nguyen Huy Hung, 15- vjeç nga Ha Tinh

Tran Thi Tho, 21- vjeçe nga Nghe An

Bui Thi Nhung, 19- vjeçe nga Nghe An

Vo Ngoc Nam, 28- vjeç nga Nghe An

Nguyen Dinh Tu, 26- vjeç nga Nghe An

Le Van Ha, 30- vjeç nga Nghe An

Tran Thi Ngoc, 19- vjeçe nga Nghe An

Nguyen Van Hung, 33- vjeç nga Nghe An

Hoang Van Tiep, 18- vjeç nga Nghe An

Cao Tien Dung, 37- vjeç nga Nghe An

Cao Huy Thanh, 37- vjeç nga Nghe An

Tran Thi Mai Nhung, 18- vjeçe nga Nghe An

Nguyen Minh Quang, 20- vjeç nga Nghe An

Le Ngoc Thanh, 44- vjeç nga Dien Chau

Pham Thi Ngoc Oanh, 28- vjeçe nga Nghe An

Hoang Van Hoi, 24- vjeç nga Nghe An

Nguyen Tho Tuan, 25- vjeç nga Nghe An

Dang Huu Tuyen, 22- vjeç nga Nghe An

Nguyen Trong Thai, 26- vjeç nga Nghe An

Nguyen Van Hiep, 24- vjeç nga Nghe An

Nguyen Thi Van, 35- vjeçe nga Nghe An

Tran Hai Loc, 35- vjeç nga Nghe An

Duong Minh Tuan, 27- vjeç nga Quang Binh

Nguyen Ngoc Ha, 32- vjeç nga Quang Binh

Nguyen Tien Dung, 33- vjeç nga Quang, Binh

Phan Thi Thanh, 41- vjeçe nga from Hai Phong

Nguyen Ba Vu Hung, 34- vjeç nga Thua Tien Hue

Dinh Dinh Thai Quyen, 18- vjeç nga Hai Phong

Tran Ngoc Hieu, 17- vjeç nga Hai Duong

Dinh Dinh Binh, 15- vjeç nga Hai Phong


Etiketa: ,