tjera

Humb betejën me COVID-19, vdes një 38 vjeçar në QKUK

Demush Shaha kreu i Institutit EPIK, ka njoftuar se vëllai i tij 38 vjeç ka vdekur. Sot më herët Shasha kishte treguar se vëllai i tij ishte i infektuar me virusin COVID-19 dhe kishte rrëfyer momentet e dërgimit të vëllait të tij me urgjencë drejt QKUK-së.

“Vellau im, Flamur Shasha, 38 vjeç, ndroj jete.Per shkak rrethanave lus per mirekuptim familjen dhe miqt. Varrimi do jete privat”, ka shkruar Shasha.