Lajme

Heroi i Koshares operohet sërish për plagët e luftës

Heroi i luftës së UÇK në Koshare, Michael Valter Spath, është operuar për plagët që i ka marrë gjatë luftës së fundit në Kosovë.

Snajperisti amerikano-gjerman ia ka dalë me sukses operimit, sipas njoftimit që bëri Hisen Berisha, bashkëluftëtar i tij.

Reklamo bizensin tuaj ketu

“Në orët e vona, nën përkujdesin e mjekut kirurg Dr. Astrit Hamza dhe ekipit të tij asistues, ia doli me sukses operimit, Heroi i luftës së UÇK në Koshare, RENGER Michael Valter Spath. I fortë dhe i durueshëm si në ditët kur u plagos disa herë e rëndë në front, ashtu edhe tani kur i duhet t’i trajtojë kohë pas kohe, ato plagë që nuk rendin t’ia kujtojnë se janë aktive”, ka shkruar Berisha.

Spath plagët i mori nga shpërthimi i një mine gjatë luftës dhe çdo ditë, edhe pas 21 vjetëve, vazhdon t’i trajtojë.