Lajme

Haziri: Në zgjedhjen e presidentit LDK-ja do të evitojë çdo lloj pengese

Nënkryetari i LDK-së Lutfi Haziri ka thënë se Kryesia e LDK-së e ka shterur debatin e brendshëm për krijimin e institucioneve.

Ai ka thënë se në zgjedhjen e presidentit, LDK-ja do të evitojë çdo lloj pengese.

“Roli jonë në Kuvend është pjesëmarrja apo mospjesëmarrja. Pjesëmarrja në votim dhe zgjedhja e presidentit do të mbyllte ciklin e institucionit të presidentit”, ka thënë ai.

Ai ka thënë se do të punojnë që të dalin unanim si parti.

“Nesër do të bisedojmë me deputetët, do t’i takojë të gjithë deputetët dhe kryetari do të diskutojë me të gjithë”, ka thënë ai.

Haziri ka thënë se kanë shterë nevojën për t’u takuar me Osmanin.