Showbiz

Habit Ana: Do votoj atë parti që legalizon shtëpitë publike

Ana Kauri, ishte e ftuar në rubrikën “Trotuar”,

Ana Kauri, ishte e ftuar në rubrikën “Trotuar”, ku u diskutua nëse duhet te legalizohen shtëpitë publike në Shqipëri.

Ajo u shpreh pro legalizimit dhe arsyeja është tepër e thjeshtë, kështu do të shmanget prostitucioni i paligjshëm dhe i pakontrolluar.

Ana pohoi se s*ksi kundrejt pagesës duhet të miratohet sa më parë duke deklaruar se:

“Nëse një parti do të premtonte legalizimin e shtëpive publike, do ta votoja në zgjedhje.”

Të ftuarit e tjerë u shprehën pro legalizmit të seksit, ndërsa Shqipe Hysenaj, u shpreh kategorikisht kundërt.

“Është skandaloze, nuk duhet të lejohet, unë jam për familjen”, u shpreh Shqipja.

Madje, pranon se është më mirë që burrat të tradhtojnë me komshinjtë, pa e kuptuar, se sa të shkojnë në shtëpi publike.