Lajme

Gruaja nga Podujeva kanoset me vrasje nga bashkëshorti, brenda ditës 6 raste të raportuara për dhunë në familje

Gjashtë raste të dhunës në familje kanë ndodhur gjatë ditës së martë në Kosovë.

Rastet e dhunës në familje janë tre në rajonin e Prishtinës, dy në rajonin e Gjakovës dhe një në rajonin e Mitrovicës së jugut.

Në Prishtinë është arrestuar një person pasi që kishte shkaktuar në vazhdimësi dhunë në familje.

Personi i arrestuar gjatë seancës së tij kishte kanosur verbalishtë familjarët me vrasje.

Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti në vazhdimësi është duke shkaktuar dhunë në familje, ndërsa sot gjatë një seance gjyqësore i ka kanosur verbalishtë me vrasje”, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës.

Rasti tjetër është raportuar nga një femër në Podujevë, e cila ka informuar se pas një mosmarrëveshje është kanosur për vrasje nga bashkëshorti i saj.

Gruaja me 3 fëmijët e saj është dërguar tek prindërit e saj.

“Viktima femër kosovare ka raportuar se pas një mosmarrëveshje, është kanosur me vrasje nga bashkëshorti i saj i dyshuari mashkull kosovar. Viktima me tre fëmijët e saj është dërguar te prindërit e saj”, thuhet në raportin e Policisë.

Rasti i tretë në rajonin e Prishtinës është raportuar në Podujevë, ku është arrestuar një person pasi që ka ushtruar dhunë ndaj bashkëshortes së tij.

Ngjarja ka ndodhur ditën e martë rreth orës 19:30.

“Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që ka ushtruar dhunë ndaj bashkëshortes së tij viktimës femër kosovare”, thuhet në raport.

Rasti në rajonin e Gjakovës është raportuar nga në femër e cila ka thënë se pas një mosmarrëveshje është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj.

“Viktima femër kosovare ka raportuar se, pas një mosmarrëveshje është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj i dyshuari mashkull kosovar”, thuhet në këtë raport.

Rasti tjetër në rajonin e Gjakovës ka ndodhur në Malishevë ku janë arrestuar tre persona  pasi që ishin rrahur mes vete.

Ngjarja ka ndodhur në mes të një kryefamiljari dhe dy djemtë e tij.

“Janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj kosovarë (babai dhe dy djemtë), pasi që ishin rrahur në mes vete”, thuhet në raportin e Policisë.

Në rajonin e Mitrovicës së Jugut rasti i dhunës ka ndodhur në Skenderaj ditën e martë, ku është arrestuar një person pasi që kishte sulmuar familjarët e tij.

“Është arrestuar i dyshuari mashkull  kosovar, pasi që i njëjti pas një mosmarrëveshje i ka sulmuar fizikisht familjarë të tij”, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës.

Nga gjashtë rastet e dhunës në familje në Kosovë, tre nga to personat janë dërguar në mbajtje, ndërsa tre të tjerë pas intervistimit janë liruar dhe rastet janë në procedurë të rregullt.