Showbiz

Gruaja e El Chapos, pjesë e reality show

E cilësuar si mbretëresha e bukurisë, gruaja

E cilësuar si mbretëresha e bukurisë, gruaja e El Chapos, Emma Coronel Aispuro,e martuar që në 2007 me bosin e madh të drogës i ka habitur të gjithë me veprimin e saj. Edhe pse nën arrest ajo do të jetë pjesë e një reality show që ka në qëndër jetën e familjarëve të kartelit të drogës.

Konfirmimi që Emma Coronel do të marrë pjesë në këtë reality show erdhi pas publikimit të fotove të saj me djalin e Griselda Blanco e cilësuar si ‘Cocaine Godmother’ Michael Blanco në një jaht. Të gjithë  ata do të tregojnë jetën e tyre nga afër, si dhe përpjekjet që bëjnë për të pasur një emër jashtë kësaj bote.