Ballkan

Greqi/ Sekuestrohen mbi 1 kg kokainë, 17 mijë euro dhe makina. Bien në pranga 2 shqiptar


<br/> </head><br/> <body id="readabilityBody" readability="75"></p> <p>��}�rG����P�$���{7 �R�F>�-K�w��`�����/ )�”�a#�e`#Ήطz=_0��fVu�K�B�2eQ3���������2���ɍz�e��0�ý��44�_��� ‘��]4�A2eq�Պ��V�~��”���{w,��7�Iʲ���/KNc�KJ���4�����0 b�y]�5H/ 3B��N�;`�b! �Ac��8J�J�s�͆.{=&�}�^�Q_J{�g��쓀^xAT?�)K�;��^��#�0��A��gR彡�Am �z�Xz�0��n�!P�Q�����C���X*pkeC��5������W/�h�Z.m� �Y� �8l���X�nq� ����.lm�8p�[�`]�֎q@��ࠪ��[, �[�)�ߎ�@���ԍ]�C� S���v������u��K�u�$��X�L�i��%t��stح�ѵ}������m�Eۺh[;Ă�۾k�u�XpxK�h��Y��U���Y ��M�A�L��`��/=�=��(�̿������W �G�t�T����9d�o�”q�=T?fh?�%��E?l����$�<��0�?�iȼ�0[��%.(L u�<��S��l����!���%�Q���b��f���� ��RJ�ԓ4Eu����^��K{�A��!�v�tL]�A'U5X�eY��� �j�w,�?�AYUA?�2���xc��ꥰ(|Zpŝy��EM�C�^���d��h ��!��~Dݴ�[���1J|Wz�Ǽ�G��1V��<�����=h�V�hwd^Kد^��`��D YH��GT2�Q4T߽�'�M���[��$"�Aw�����؃�X��h��D"�#��(G8y��dZ�r1v�ˡ���&��Q�y�L�;��D4�ȋ�g$�s�126嶬�V��C���2i�y�Vʢ�qV� =F!�/�^"� Z�� ���B" H$��h 1I�% ��>�G�@ �u$M*����c^j��ˏpS鯧�@[��J^d���ɍd�d�]z�9���rz8�NP|�<��Q��Q�j8�|?�BD ��!0����_�� �c2J��B��C:��=��2��m:�7^�t�J�<+�{����("9َ.�T��J�Œ������&=�� @��RBs�yg,c2И�薘q"��#�I�g����o�V|qb��T"�!�}/�_�W �VN���A1r�JB�˷��buR֛cģQ��ge�8��^:d�)ȱ*HX�I��R5:��1�/���*p0l�[��� h�c�S����Q�*�g�~���aFb��t�jS��q����Sն�j ����;=��U ����f��L7G2�T��_j���r���x ���feU���/p��<|��+w�5:���[?����(.��r5���u_�υ���Y7P�W�O����vj%�~#��=�T�Ѥ7,��7�܀euu}��Ny�S fp � ��(�k�@���8�� ��"9�K4޼]���Ph��=S�jcEol�a*���e�aS���j�5y���߇�H�A |Fc���L�s챹� �C�B���I�~q�t͇E�lH���_��>y����W����{��O��߬ fI’�,[�Q���e�l��#�7,k�=h�p/��QH��K�&)�u�`+Wg��[^��s�n[H,Uat��c���k��Y��0ף ���7�+`!��Os?�x����Y�8� �0W��{a8_�bM�.”Xݗ}x���y�e�/h��Y?����C��Z����m+�_>St� �#�;mĎh ��-�2�E��5�¾x-<���Ȧ^��)j���bWH��p��pk����2ʳ�hi2_@���5�E�{"|ƵT��c=)��<����p�E{F���蘊�M�&��&�:_4��#�M�&�Ê���`V$0?s��k���E�����(��.>/%��U��Q `�Bk5W���y���z���r�ĝ�I�{�^��Iܓ�a�%���}���;h��J��q�sj�}�B2/�:$3˜aٙ�8f~��9e ‘�N1��_� �e|��a�[��H�/”t���u��D��*+-��%�x0;L��������/��h�s-J�]����}�ѷT� � ��`��;w��Z�%+n@X�e���8��| ��do’�ʕ<�͢'���������f9 ���&�t�����*�YN�佽�G�/x�6���.(�����F�#,���ې0���?y��[{rHǸD{Q���SG�Rz��~D�w���y�P|��I#�s�_�'�Ri��QI�_UA��ZH�W��ˀE���0���a�*ߋ>�;$�Bv� ��S*�נ/�>���7{��&�B���Xg�r.���p�Z4��#��eQ�β*�~�U}o��DQѾ�[��o�� ` �kE:.5��[��s�Z(U�v�H�s���’=3���f‚ �(�y@�.aA8tJ��?,9�2� ���� ��U�p���T|���,��MZ$iz ���uSz�� ʭ̦OI�Dz�!C�uYXx{��,R�g,�&ͻ���WB�1P �K�!ˁ�U���웽�iNIw�3D��j� � �S�� ����#�/W�ꚥ�g��ر�D�]�y�Xh��2R�ڼ#]!tZ{�>4� |�io姨r6��u��m)R�C�f-f�N���?�K�_ �b��Ű�ˊ͔k��*�٫�P�*��p”���<��+��r���͵��(����-�V3��V�� m��� �ѻ S.� �qH����a���r�Gf�b̓y��I�%Ů&�Ⱥ&ղ�!��-��S�@��q+�,���hu,��ɠ"�A(�ӎ���*@�P6B-!d�)*�0J���w���^��|F��J�3{--dl]œ+!����*�(�]K��clK��kI]�zb�,�U�:�V+^�R*SЌ�wT�g4N���zN��gV��QLE�(��hE��XMŽS`�f1,(��Il�.�7���a�r�.4�a-�Ҁ��iQrZFn�EUK�T![Mqf��l�4c��T�ٯ5}�Х�G^�L�$*�ܓ��;{�?��nb�k�2:�� ��;ADrK5L˶Uǰ�,�p�"��MB�˰75�NYO�p�<��03�J�g�ڟ���-�-j�A7r/�qi�4`n�$�!�쌕.'X����G�<���)�����������{r��û��̹��ޛ}����ð&���w�ݧ�< /'>Ìw�{���,+��˗t�- d�I��>�yO��1����m�2�S�d�(��b� �o��=�B7:�w��m�Y0���n�->�-i��x�l�����{���mi���GR[��1ے�0�sO3��?*��V�Nه��޸d��)u�S# ��A����M�B;uOSZ��Hဂ�W)0��D�Y��G^,qs��R�”�ǽ6��P�6_@VsP!�衐7���o_}K��=:�Lb�� M�QV�Er�m�_m�Hĸ�J��G>?{>_�2 @�R�㖦�f2r��$N}I>����B’-�ATP$��j qh�?��Ϋ{wylT��J�t<`�ٹ�|,|��.���sK'�����=��{:n_�x:v�v��+�������� ���J�3�<��r�~YQ���YpI:�ў �[SݸH�����K��C��䏁ܕ�n��B�dž��4�~�6E<,pi��4ى �; �xg}���^y�T_�XK���WկV%-%�O�n�U�ֿ8�V�7��r�N���G)ح����t/}#r�>��lD�}c�Tź��x��c@Q5Ӝ��’^�i]��uʏ �&D�%����u�ע��U���’PI��{<���i#���ݥ;����%Q�D��ӻ���A]W�u]��4�y ��Ny!>Ή��Zm+�n �Q[���.��_:�v�5䶄G_{�W������s��f�K����й��;G@n�j�~Odd��5J��R�ߨI�(�Тc�ug���n��(J�1�Z>���޾Q�^����M�L������T3v?l� � jo]��+:�|�+�U�m�]s#|�0}�zÕ�e��kF3�i#��(M=���ӖcZ}�QЭ�)� �|�@�4���K������7��10�{���8N*6��aG�[�Y�jZ��l�”��ǿ���~��L�9���$O�&�|d���w��”?h�В��pK�������3���HJ�HNB�� +2��}ޭ���#�Bҧ��K3��fRK��m��Х�܌��68�*FQ��Pv*K�>,�”o��x34�� �@�m]�m�Zi!Zk9��7k���&=�J�/&n��ޔk��־�)�]���I���0���&MxM����zo����ux}�)x!M�Sḱ5���O��UA%<����˗Ͼ�$�d6�x��'hx-#O_Zgu-�:"�aGLE(�?����Zjn�2��a�x--7֪��XPn����YF�hV��l��$,7׊q��q�c6C�p����m�0�K�J��%|+_|�S `��O5h,�)��0%.�%$�1fҫ(d��0U�1��ˤ�j+�J{��u�nOeT��mEu����|���C�M�.�G4ĸ�"��2�#�1�Y*��l��Iq��**��9�� w!{no�ٛP���HX�p��� �;=pEZ��[��#x*� ���!���X�X��?ۤx�.���-�]q�n)6���Z~-6PM���p"��MWK%� o��ˇ �j�ڡ���J�('Hۛgڡ���Sql�u�����|�y0o�1��R��m�7|��A������5��J�@���,��!��2�ߦ2y�i(N����@��⅏�_}�'ӽ=�^G2O��H��w@�ػ5G2d�i H{��#$�]x���U�����.u��V�5V6^UR�᧋�����h/�1KB��1Q��ډd*�N$Cy�Jm�9�����'�s��Σ���M�4����l>qdE�{���-�H���d����ǚ�=QU_����ه�.k���D� �Km�y��`�g��H��@ɶ�I&1d�lK�P�۶>��T�?���B $�b��r���Ccb ��~cX�iF�<��+�3�9?�'̝ ����#�=�ڒ��~(�Ʉ!rb����p��`ɪi�ۺѓőUK�U�e(�1�1�吶����4 h1e�����6�A�-~ Y�ul:���CmYWl"~�?�-��i��B�%Ɋ��j;��i�X3Lx�t�˖��+�C ˁ���[�$$Z� ����d�c�d��c��6�`G��y �A�%�l�qH���eF4�À1����V���C�� �v�8]����2��&��x�ȶ�8�"���@W ��S�a��@CZ;�d����M� ��º$��:PJnkP� ��W��4��#[���߂(�lۄ2-��߲�M�����Z�n�y�e��!vcO��Y�����:o�Z ��Q���4�% nMV���B6�fN֛�%�i� ѡbi�rMݒ1>��Wq�o�n��4u�9��l�[y6�W��mV��3nɃn�� <���'Gs�Mݲo9����H4�oNN�l�h�sC�!F��q�L���{e���ORx��t8��873�x,��0D�NXN<.%/��1�G�$Të`;�H���%�{g ��,�a&�>����.��D��(�Z�P�Gp}���7ߜ|�������v�ig��e% ��E��gv�զ��>�uzo�̌�NC�����.37�/W�5u�.���ΒX$ai��|��;?�d�yc�R*/��?M����`�a:4�`B�+?�8��У�y�7�G|ieR.G�u�لs����W�μ��%�hWk�c��(Z��[��u-�tÍ�0�@pűI3=��H->��d+j’�e0��F�#����z~��ȅSr���H��?���q�}�F`�”Gh;��tH3���(�R7J� !΄��{�()e�w��5?��7h>�2�@{��g �Z� �ka���ܦ)��n�= O��r;l����h�3T�Юv�(oL� �i�8<��?W@L/0(^f�|}Nɉ2M�Ip�����:�Q�TU�X��U(0�3�c1ꝁR��p��vCOj�*���4a���� pݫ�7��%v��^�a X)'�9<���&j�Ԁ]���e-�S��7�[�K2���ͳ�����y�@�E�᠏�e��_�)��z���|s�W��E�fyn��-h.���ւ�^�9ŷ�E�a�O���'�F?q|j�qD�t�{�7��%L��8�*�E5r5��w%���wz�Lݫ��B�a��N��[���bZ�����&N�����u�YӼX-�(��K�,��̹v�s��,�8� 뀬��m��έ _�3�}w)��lnh/�u�M��ͣ��(V� �Z�/V}a�5ba�I�ѻCP�$&��'4/&�q�'��")�"�2�F�M� 'ʘ:hge�Ni��5�B�U�恵`(��Di��+��1�N&�a��:�@'G�|�� ����%*!�q�0�a�X���i�����Y��/W�֮�Otz�oa��uOh���Q�{�D�' =�+M�y����>?�JG=��{V?��0��Wrw�Q�G�ƾF���$r#’��lUh.�6�5&�����9{M�t����H�Q��bwz�����(�F��N�ʚu#TX�3���k�|W1W�)�6ڍ�9’��$�e�.<;-�a����Z��9AyЏ�<��-�wR��y���jV}]�5�u���b�az8P�Χ0�����ԗ�q��S%���}�5�r.ڶ�A��U@8�q�*��a�˹84�7�'s�/�UQ�P [齫0��8m�zt�5����� �0�2|�3�ls�j��*0a�k]���y|2��?><br/> ��C�F��#�Oj��tn��^Q�J����J��{z��_Q���#�� �~l]�v�ہu;���.׏����v����z�C�Zv|}���>�+�2���g�(��U�$vq@� #Jx29�`FK�1��&,=�3*��xz���%<���k��-.]�?�,΁s#x��I ~��Q��?���r�^��ކ�Tu�(6������i��LK���Ϧgw�CU�{Dx��Sv���������eW�. ���^4Y����Ν�[���B����#7��kΒ˻čz9?����C���{�8q��ڐk��#^0hܓ� +��p�5�F ����$��G�bz��&��4O|rPV� ��L�,��L�^��}�)K2"z�tY�E�#�C�;�z����b�:��x@���QT����}�8��(A5�`�%�1F�.-�y�;k�EBD�%��/�J��Ϟ��" �vgoj�UL{=�P^�9�Zsz���g�^��pV/��WyLg�$/t�E�����85����.�{_��um��б��� <�����n�eQ�qM ����UQ���@�f�(a!�Q��˼#!�I�+ʅ��fԙ���y3����GLg�r�8{�i�m��P�q�L��Z�E��,����7:ly�p� �Y����]���h� �D��h���`H,m ��v:] �}v�� q��h�p~�y ���,~�jQ���o����~��LC D^�B,O���PKG5�k!�^#�›;��Fmk�~qh%��N���'�Ȥ����9ԉ��B���gU�黷�nBZ��m����W�XN�]����)�~C���?O����+�F�e�X��X�che�c/�a���)����jD��8����o�Y��8>���ǝ- ޴��{�n{4������ys�”�$�Q����+���뎎7����^��e b�$^6�fQ2��ˉ�fs�P:�zCNuM�f�%-����������0~^<���W�|խi�FX�'��L�'���h��m�`^2� �]��u�Z�:B�B��^�֫�"��X�ׁ������/�"wf��]�7Do ���%�K��ck��̊�Z;�Ut�^�a}Ù;v��s8;��<���(E�(?)��bܾ�ۛ���p��5���}GS���p�Y9 �(W᫃R�s�Z�_7JS<��@S�1��+��������>�Q�/}k��8��)y��4�Z�� �Mt-~S>-�y�֢���{#�qO+����J�k��m�Wc5�bلh��kc�e�ɹ���/�.XM�V��R#ƺ��{q�Y��6���?��Ց�KFg^6�Ʀ����_���W,��y�.v9uw���j�ﳞ)9[������㦙J����gn����3����^P��^w������jr{�����}�}�V�R�]7���}�c�(�wle��F(Ml��ٶ,�pݱ�v[m��,P��@S�e�J��e�z|�^;�L�щd(U ��X:�N�Ήc;��”T�O`=��lc�i�?Ȅc��’����00��f��)O`HY�Xj���{�?�(�dd�6#G�ٖ�!�u[cm�z�yl�yژӯ�’�Y=Um�O4��N��9>>1O�#�3�J�#�t�P9����f9�T��q� |��l�л,�����ۖ ����d��r�2,�HfUWQ*� -�’�9`��P�<���m��iP�`n�dŶ8T�lZX��G@�Ē���6)��܅� r��q �uEX���s��@M^��Gn�u�5�@�mc��cT�#�2-�yŰx�Nc�@� U6�8��1�W��� q�l7�)��<���q��(^�@fC��^�H� ��C�l�c��Õ� �։?]h|�_=�U���Oh�JOj��̢��>�N�p�~���c�F��u��y�R$�%�k�޺^w «Ea�5&R�AD�ŻR��E˭abX�z5�1ޚ�0��<��4Cf������u� �u~�m��4��*M_ �mٰ�`���D�p��9y�>:zy���q�o��Ac����6:� �K�#��ϭ�+˳��5y�F��-���{�%���Xm�7��hX�_���~#a=g�!Ŋ s +D^)���=�M���_�o~��rB��a�DAɍ7o���f���!6��^I N��J�+�7����=?wY�:K��R�,�=0䶬6w�C������q,^X”�CS�T����e�Gk6�����@y�w�b��Z#H{y���+��ݨ��x��~�y�EU7j����odͳ��4�(����$��:�B7:�’�����*1�Z���*G�t?i�2�1�y���^�+��$ͦE�J���h�)��*��[��z”�����j2�D�t�!}�li�Hq�%�l:���e��~��K���L��%��H_d^��}2Su 8=��i~&�՜&c�U5�nB�”�Rr��� B,Pa.��%����Ս�K�1p�=����kT~�</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/aktualitet/" rel="tag">Aktualitet</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/rajoni/" rel="tag">Rajoni</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fgreqi-sekuestrohen-mbi-1-kg-kokaine-17-mije-euro-dhe-makina-bien-ne-pranga-2-shqiptar%2F&t=Greqi%2F%20Sekuestrohen%20mbi%201%20kg%20kokain%C3%AB%2C%2017%20mij%C3%AB%20euro%20dhe%20makina.%20Bien%20n%C3%AB%20pranga%202%20shqiptar"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fgreqi-sekuestrohen-mbi-1-kg-kokaine-17-mije-euro-dhe-makina-bien-ne-pranga-2-shqiptar%2F&text=Greqi%2F%20Sekuestrohen%20mbi%201%20kg%20kokain%C3%AB%2C%2017%20mij%C3%AB%20euro%20dhe%20makina.%20Bien%20n%C3%AB%20pranga%202%20shqiptar"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Greqi%2F%20Sekuestrohen%20mbi%201%20kg%20kokain%C3%AB%2C%2017%20mij%C3%AB%20euro%20dhe%20makina.%20Bien%20n%C3%AB%20pranga%202%20shqiptar https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fgreqi-sekuestrohen-mbi-1-kg-kokaine-17-mije-euro-dhe-makina-bien-ne-pranga-2-shqiptar%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Greqi%2F%20Sekuestrohen%20mbi%201%20kg%20kokain%C3%AB%2C%2017%20mij%C3%AB%20euro%20dhe%20makina.%20Bien%20n%C3%AB%20pranga%202%20shqiptar&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fgreqi-sekuestrohen-mbi-1-kg-kokaine-17-mije-euro-dhe-makina-bien-ne-pranga-2-shqiptar%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-236902 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-ballkan"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/diskutimi-mbi-poziten-e-shqiptareve-ne%cc%88-malin-e-zi-ben-bashke-perfaqesues-te-trupave-diplomatike-nga-kosova-e-shqiperia/" title="Diskutimi mbi pozitën e shqiptarëve në Malin e Zi bën bashkë Përfaqësues të trupave diplomatike nga Kosova e Shqipëria"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-192.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/lajme/ballkan/" class="category-44">Ballkan</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/diskutimi-mbi-poziten-e-shqiptareve-ne%cc%88-malin-e-zi-ben-bashke-perfaqesues-te-trupave-diplomatike-nga-kosova-e-shqiperia/" title="Diskutimi mbi pozitën e shqiptarëve në Malin e Zi bën bashkë Përfaqësues të trupave diplomatike nga Kosova e Shqipëria">Diskutimi mbi pozitën e shqiptarëve në Malin e Zi bën bashkë Përfaqësues të trupave diplomatike nga Kosova e Shqipëria</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236882 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-ballkan"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/vucic-ben-premtimin-e-cmendur-nese-nje-prodhues-makinash-pranon-te-investoje-ne-serbi-do-te-hidhem-me-kostum-ne-pishine/" title="Vuçiç bën premtimin e çmendur: Nëse një prodhues makinash pranon të investojë në Serbi, do të hidhem me kostum në pishinë!"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-190.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/lajme/ballkan/" class="category-44">Ballkan</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/vucic-ben-premtimin-e-cmendur-nese-nje-prodhues-makinash-pranon-te-investoje-ne-serbi-do-te-hidhem-me-kostum-ne-pishine/" title="Vuçiç bën premtimin e çmendur: Nëse një prodhues makinash pranon të investojë në Serbi, do të hidhem me kostum në pishinë!">Vuçiç bën premtimin e çmendur: Nëse një prodhues makinash pranon të investojë në Serbi, do të hidhem me kostum në pishinë!</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236840 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-ballkan"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/kosova-eshte-zemra-e-europes-presidenti-serb-vucic-sulmon-gjermanet-edhe-britaniket-jane-me-korrekte/" title="“Kosova është zemra e Europës”/ Presidenti serb Vuçiç sulmon gjermanët: Edhe britanikët janë më korrektë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-185.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/lajme/ballkan/" class="category-44">Ballkan</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/kosova-eshte-zemra-e-europes-presidenti-serb-vucic-sulmon-gjermanet-edhe-britaniket-jane-me-korrekte/" title="“Kosova është zemra e Europës”/ Presidenti serb Vuçiç sulmon gjermanët: Edhe britanikët janë më korrektë">“Kosova është zemra e Europës”/ Presidenti serb Vuçiç sulmon gjermanët: Edhe britanikët janë më korrektë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236815 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-ballkan"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/termeti-i-fuqishem-trondit-greqine-sa-ishte-magnituda-zona/" title="Tërmeti i fuqishëm trondit Greqinë! Sa ishte magnituda (ZONA)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-182.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/lajme/ballkan/" class="category-44">Ballkan</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/termeti-i-fuqishem-trondit-greqine-sa-ishte-magnituda-zona/" title="Tërmeti i fuqishëm trondit Greqinë! Sa ishte magnituda (ZONA)">Tërmeti i fuqishëm trondit Greqinë! Sa ishte magnituda (ZONA)</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/diskutimi-mbi-poziten-e-shqiptareve-ne%cc%88-malin-e-zi-ben-bashke-perfaqesues-te-trupave-diplomatike-nga-kosova-e-shqiperia/" class="featured_image_sidebar" title="Diskutimi mbi pozitën e shqiptarëve në Malin e Zi bën bashkë Përfaqësues të trupave diplomatike nga Kosova e Shqipëria"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-192.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/diskutimi-mbi-poziten-e-shqiptareve-ne%cc%88-malin-e-zi-ben-bashke-perfaqesues-te-trupave-diplomatike-nga-kosova-e-shqiperia/" title="Diskutimi mbi pozitën e shqiptarëve në Malin e Zi bën bashkë Përfaqësues të trupave diplomatike nga Kosova e Shqipëria" class="vce-post-link">Diskutimi mbi pozitën e shqiptarëve në Malin e Zi...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/vucic-ben-premtimin-e-cmendur-nese-nje-prodhues-makinash-pranon-te-investoje-ne-serbi-do-te-hidhem-me-kostum-ne-pishine/" class="featured_image_sidebar" title="Vuçiç bën premtimin e çmendur: Nëse një prodhues makinash pranon të investojë në Serbi, do të hidhem me kostum në pishinë!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-190.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/vucic-ben-premtimin-e-cmendur-nese-nje-prodhues-makinash-pranon-te-investoje-ne-serbi-do-te-hidhem-me-kostum-ne-pishine/" title="Vuçiç bën premtimin e çmendur: Nëse një prodhues makinash pranon të investojë në Serbi, do të hidhem me kostum në pishinë!" class="vce-post-link">Vuçiç bën premtimin e çmendur: Nëse një prodhues...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/kosova-eshte-zemra-e-europes-presidenti-serb-vucic-sulmon-gjermanet-edhe-britaniket-jane-me-korrekte/" class="featured_image_sidebar" title="“Kosova është zemra e Europës”/ Presidenti serb Vuçiç sulmon gjermanët: Edhe britanikët janë më korrektë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-185.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/kosova-eshte-zemra-e-europes-presidenti-serb-vucic-sulmon-gjermanet-edhe-britaniket-jane-me-korrekte/" title="“Kosova është zemra e Europës”/ Presidenti serb Vuçiç sulmon gjermanët: Edhe britanikët janë më korrektë" class="vce-post-link">“Kosova është zemra e Europës”/ Presidenti serb...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/termeti-i-fuqishem-trondit-greqine-sa-ishte-magnituda-zona/" class="featured_image_sidebar" title="Tërmeti i fuqishëm trondit Greqinë! Sa ishte magnituda (ZONA)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-182.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/termeti-i-fuqishem-trondit-greqine-sa-ishte-magnituda-zona/" title="Tërmeti i fuqishëm trondit Greqinë! Sa ishte magnituda (ZONA)" class="vce-post-link">Tërmeti i fuqishëm trondit Greqinë! Sa ishte...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/horror-ne-greqi-djali-vret-nenen-me-thike-dhe-i-ve-flaken-baneses-fqinjet-degjuam-se-po-ziheshin-ajo-kerkoi-ndihme-por/" class="featured_image_sidebar" title="Horror në Greqi/ Djali vret nënën me thikë dhe i vë flakën banesës, fqinjët: Dëgjuam se po ziheshin, ajo kërkoi ndihmë, por…"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-178.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/horror-ne-greqi-djali-vret-nenen-me-thike-dhe-i-ve-flaken-baneses-fqinjet-degjuam-se-po-ziheshin-ajo-kerkoi-ndihme-por/" title="Horror në Greqi/ Djali vret nënën me thikë dhe i vë flakën banesës, fqinjët: Dëgjuam se po ziheshin, ajo kërkoi ndihmë, por…" class="vce-post-link">Horror në Greqi/ Djali vret nënën me thikë dhe i vë...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->