Sport

Grabitet dhe kërcënohet me armë futbollisti i Juventusit


<br/> </head><br/> <body id="readabilityBody" readability="82"></p> <p>��}ے7��:b�C�%OW��=}���d�X�}�؎����Uv�4���F��ٷ}�1�ycC���fUd��k��i�j[ź� �Hd&���N~9d�ϣ�`�!���ƽ�F�J:|� Ôu���F�ۃD�p��JzC9b�8���,�z;wF,����4c�~��$�1~�9%�F���?���hH���$q�b���t�y=6�ӈ�7F;&i^Kyx���Q�a�%A� ��CC����.��EQ�U���?S��paH���C&�I���5H�f�~ô/L�A|���FY���r/�e�·RI[+�YIJV����e��`�Ӕ���^� �a�[�K������AnB��]��vi� 7����-Ӏ 7�AU��]*J�ѡ)�o�t��a�ƶ�C݈S��[�C݈���v��s��Q��}D{��i�ĸ@���J��4 ��vcrt�B�1]:�tpxS�Z��E*8�͛ƺP�I�7����A�ey��z���73�F2]Ё@�Bv��IZ�v���O�ĵ�P�(�/j�97C���fjd�&�Տ���EÞ����E7n��$�4��ot�{C(TVàj��k��*���’�vv�I���m��e��;��*斤���2d���djN��AAfF( �y3N�!�#��/ȟ��’���,���T�$�@aJ��1�?OY7�B�h�bI$�lsx1��v������RJ�,�4Eu��uC����M�v�4)bo� ۉ�C�yA:���p�I�’��k!X�+�1(�t�$g�)� K=V��J��3�H�{Ƞp�(� �^�<���iT�B�0L���bK1Z?&i�I�Ő�~�a8�����?�݇�q>k��v�a�p�UJ�A�r��޿K;��ʼn/”�4z��t����a�� �-F� ��|�{0yQ�`�<�����p�7�K?�@�o2̃d�ܛ�z2�o �r���9����+����KL!���*Y�i�Vƒ�~T��'1��p�ąjr[��ҕV�� �@���x HP|&�J/��eo�?��a�&8�u���N���Ѣ������J�%���[��cY'���rc�1/�9�yeA�hH��@(hJF}��}C��K<��H &����;pp�<���+9'�F�.9i� yF�pR���t�0 ��qH�#�q��%�e!Y���^����11Q;}�." �@jN�A����D��2I���$��~P@P� ���^�|�k����@}�8L ��}��< db�)�=����l����3�>X�B <���7��ر�pX�s��U2�^�:3��B��m��g��:XVIU$]y��{���U�=P�"�D� _^�=�@!���k,k91{b���m���Ԅ@���ס�W�:E�����{�?�7�Tu�_6�ǖ��ط�#���Q�6qh��_qZ�<��h�����Z��m@����2���gP��Y����B�WM0��fN�N��"���j��۷���;�T늪$sͧ��4�8�Ж����O��jM�$��w�52��$���a����rf�9��L� �d1(����i���"�ыs����%�����6-�>[��u����F) C�_�Z���”�n�~���8��|�+�fyeB��I�»������� Q{�2��y��� -yA���ο�-�e<��Ϩ��U��]2���|�Va� |L��f��w�h��1��l$EF�L�(J��„=��~��T�t^:�@yo�_h�dIxD^���R���@C�!H�u1�D���Ꞓ<��s�E��:t�=@ �$)�{$Nb�`荒v�!�7�� Cz�ǿ����H��D2c1��V�"z!�^6K���rdS�<�΃3E;L:��c�-҂T��)�W��t����� ��<��r�i�'2ʳ҄Zf)r�5�G�q��|Pd3eQ��(�hPm�<�����c�A���nt&(�-<�ڀ��� ��}c�S+�zS2�~�q�0�*R6.����Døt���-,�[�L�TA�00����cq� L@�p���3l�m ۂ�x��1��q+�!��ԡM��۝�IJIwk�G��r�z)t���S89g .�5ݩс8���B�5Ks��ذ&�J��Nj�]%�J��@������� �W���U@G»���.%�i�g����昴�����ޜC�J��su6,�lS��Y�>;��g��C��E9���⫈��e�+�fJj��Z��fi^�.v�3����B&�uwΒw��B�:<��i�R�+yn^��:E�aY·�,U�y2s=�5'��dYU���cB�!�cˬ�����֩�y��4��;��-b!�'��PD��O�7�AA�����g�l�Ź/u� ����_��2� M�*)���dn&c��L�W/�`-D�%��Jb/�1��6͢�,ʰ���I�l+�"��+^�R)SЌ�{T��4N�s�4g�r3��M)�"U2��dI��TMĽSR�f�1Q(ך�ؖ]oFC'~5s�.�B�a]�7d ó2�� Kڦ���(�B��ř��IҌ�"*P�����i���4 oD"c&L�&�㸵;;�zC�1ٵZ9��A��It��sK5L˶Uǰ�L�p�"�&��eܙ��йz�BĿq� �{>�02�H�}��O�y;@�ÖX3��x��4��0���4v�*w���p��0 �F���Y��” RU�a�G>Z���L]4���{�”�ө{�n����v�]������yc^’d��}�y5�O?�������_M����վ������<,2�L1���v���/�[�(���~&O��i�0���n 4�o=����˗�� �$�I���yK�p���{���M�19�3��Gj����P�޿w�^r��%N�n�d�ݱ͕[|xUH���Ɠ'`��f�6�?�)!�车(Ks�4�?��r,�t%_�"O0�$q�_�P�������O^0��&��}F���H��ΰߨD��ppcS=S�NA���+-Rء �u2��Q����[@�tL� J��'��r�H�'���.����HJ`*��=��~��������;2�.U+4��F������$��^ ���k x"6���Yl�@�T��4U6�����A�s��t�-t�0�%�E�al$ �׹輾g�$e-D*g�^��pN���`;~P93?9��ra$��u�ʴ��Z��0�x$��W�jaN�{�ז+j�,/�l�"F�!��{�D �X�o{mѡ.�����ٴ�T�fU�,j.?uڥ �-IV��K�o��CO�2����rDf;I"�~�WQhI����U̮Q�h׫�n[�ܼH�!��|�I��_)�P��k �mv�G�%��u��* �)�x���W͇���`L����� �IE�J�3�ja3H*J���1��E � �F���a,^E���/�g����>�/|�����2FEL�D�J���{��{:r/_<9�[|�����q�2��c�!z2�%�wO��`Q��;�ju��tZ�=0��4j�q�FZ���U���?�P�f� ����7�~�.$<����*UF�d��&u4Yюx,,W�V �X'[������������u��J}]�j٧��>���kj����/��� �ݮ�f�I�u��,��g��0����׀JD�}c���yQ�d5ǀ�j�9���4�$ػ����O3�p��6��[?��%��e���ǐ��a+x,����a{4rx�H�/�YH1�G��$^A��o�N���N�r$Q�-��7���>u��+�K�����9㘪V��k��ye3lw�eC���5aD�:�t��rz�-�s)���Y��ؠ����,KRγ��2j1Ja���4����d�ZE&.h��P������cn(}��f����[.[ t�b�$�M���I�, ]Wn�t]٘�,�M��Fy!^�tꝅL�*�. �VY� P-*�[q[��=b��AnZ��-O`�)�?o��[‘A�’zD@ -�nE=���R;E��%>�J4�0����-�’O�)�w3�U��� �wEs8I�”���o’9ڏ�gs�j����]��A�%#���Y%Hmݽ �� (Ni�>P��Y_jj���2���Q�j�_#����/U-5��6��Z�F�P�u�ڹe}���1�E��dY�R��D�m�+E�ֶEݨ�”� 3��e+HS�����f�׷��k��D�F��l�%�K�g��#�Mb�,���c������?fme����M9�ԋ`e�h��m�m4F}�w�@S���5��N ������P]��%|Ӗ�tH@2�’��d��L����YaZ�{EŤK3?��^”c,��w5D�G9ގ{����G�$*bȋ���A�XI0�W�HM#��jW0���ZsVZ���Mۙ���� 8���I�K���磇[����`�y�B^9k��פ1�I3��ZLZo�”��^H��_��pɜ��^��>����/_>�N��t�V�D�HZE�n:��BZ�`D�i#��Pl|S˭���>,(����ӵ��Z�’c��ߛ�ӵX�f��’b�����f�� ����6��l2�X<���ekZX�C��D���[@�j�>�K��(L�pC��^’1�)������ұL�U[QTڱM���;*�j�vձ;8s��={���P/��4��]�0ז�B�U�i���c�ܢ^>���oN��P��v���m � L��!g��,��e��� ��C|�N��N��v�+����49G*�O��J��7Q��U=�-�����Z����$>�����LW�c�S�ي�dX����ځ)��2^��r��Χ��Ll��!�Fu�T� >��f�o”a�Y��>��e�#+�ݑdݵ�”Ɏ���!���4Y{���$[���}I�5�My�ˆ�$Wv+?�>mvI���:�dC6MW2}Mvm}��T�5�+k���d��V��3��ҽز��_f9N���3ae՜eehQsk�l����’��Hs%�},�ǎd����z�o�ʖ��6�YQY�4YQe�t��c�!���7�4 (1e���x�6�F�-����:��u�-�M�U�������ʦ�2��$+���:�AiBO1Lx�t�˖�q�!��@�<����ā��lu6�Eܙ@�6B�T�u��q�ˎ���ʿt�ɦ���.���:葊 w��L��:vT����l�����,��-� ��2�ٶ� ]UdC��;�+T��Q�`��@úv����⚲�E�uI6>�”‘ɮmxW�Rir�C[���kY (klۄ2-��k�с”AIM�EδCgVw�3֋5͓4w�h{|•n����;�[�y��?�ĉ���F�[�d-?�xv٘����>�XGK��,� >� ��Ά�@����^�)�ID3(~|�^S>���!��Hw�V�WR p�s�ݻ�z�b�x�����4�]hT�/�Ǵ�p�w�l��ۀ��,�#VmZ��tW��3��Δb/� ��I�9���e�T�����Y���4g-�U���b�As�Am�^��Ld �ꭠ�����LݲoIuN,JMaQj��9�Y�y���-)G���:���g�߼|!LGS�?b<��k�YgQW�v:I 24�Z���y�w��QS�T':�a�Dcc�g��^M��cߙX1Kʲa{�����|c_/��K�:*g6������"1h��PE(,n~��Y�p�tAT&�%��(�iX��H5������q1g�K)�K9��0)����ma.�n�:F���Tr�8�[}���2(�؍h��ڕ�/a�����JiΦ���dL�@YD��z}�A�)�c+�$�����>~�߿��U�f1�R�χ/���K`Pa�`��E �Ë)ޭN�i|1f^PB�f!���7*��=?��!��r���>���4JY��U�U��JU�Âq{[�~���a�n��s �D��a��o��)9 � ����hij�~G/U4�h�g� ��~�F�>L�����d7t�F|��?�)�d�3��~0��u��NB�0uN�s��96MHDUui��CWX&���)WW�P�3.� O/”������?��?�N�p3g}rS�6�f%[�”�2w���^�3�F(+Ar����]�E��[� �Ě��^L|�d��!�l:C�8kSM�Y S�*�|JB�F�^����yM �����R�a��N��<=�w����7�fޢh:���/�����_υ-��%��lO�3>c�Fm{ɜt1��1s�}4/qNч�Wꧭ�b�ܡ0���cڥ3����5��U��ꪙ�^�u@�޸���K|u�b_�E�-3kZ��zc{Ac���:�5{�<������3�~������;�屓�d_�+?�]�0�s�Z����4�z]�Sk���a��d}���M���M��挝k��л[,��Jk ��M�gMg�r+}.֓"��c�42*1�(�O3_�Sڇ�<��`js�K<��.�> �w�b���”���o�.A�����������%`���0�k�M��<�����M�*H�xX��I~V>)����u:��c��g��Ǥ�c�͍I���� �� ��8�Ω��� �_��/R.��)���xv��zqc��{���2H-R�;y!�!}�Ý��5�iPXLD���!Г1z��w�WH观.(�R� <��=��A��9Hۭng %ݮ�5r�§*��@�4jS��y�M^�YM3��,�|�tmi@�@&�A�y�ԥ1Y<�����h�����T�Q}��Ѥ���+�$��{N��D�BS?X1 �m���8���0H`&��p�����tuE�M[W�v��R�6����R۞�X����k-N،B�m��a ��]p�%���Z��R@~���Z �G���;�{�����Yw�;|�!�E1^ई�4�Ѕ5Hbs�$��F,���|�� FeX`���<����'�E�,�$p��"X6���(A� 6���w�e�m }����o^�J�����y&��`�k o7A��,m�)�G�>��������F-K$K>q� ���Ӕ�W�3�� �p!�$�L����Q-{1��F_��Ψ�|-��*4�}WA’$�ǝ�d~�֓�%&i��|�~,r�!�Fh�úR n��>Ϻn`�Z bUp���8�%ʭʋ�>�y�a��~��v��.�̴���c�1o�-�S��’�i*6ܩ��K�g��+s�n����’g�$��W����*����M��{�㳁�E�q�cj��ҷ����_�. �+M�^�”�7��b��@#�j#��{��F5�im$�L�1T��)˚o�Qa&��f�jv�4LO[���t�l][��f���7��’|� ��`�`AǸ51-����Ě��Ąea�ִ���_������m�j��v;��’�V�!’���|R*�ZF+�qc� [ �h�|9c���]m�RZk��ŃF�u@�Ƹ�(�G�=���ͮ5�Vlv-���A��׾=�.���WU����8?�R y0g���6���^��{|_;�wR?�z�e�z�}kzm�Q]��oM�4W@��O 7�+”�R��9����a�Ʊ����ׂ�ꅪhb�lxX�;��O|Z�@�1=�K�����,�Sl�e��e�d��Y}��pn��X��V���Xw^�u$�|���…n`�4��>��H�E>��2�61�M��T��Ge�w|��+�~��;�le7�%������+G���%��ԽV�n�a���F�Ϩԧ#��e����O��&x����R�� lo”��x1|dn�+b�2?C*�>���C)�Q4��l��I��w]��scbFJ���K�gtw��s���B7�Hx@N�� �‰��$G�N�x�n���O��s���w����d�E�7,��H%�캄�r4��9}9�#�w0�_�b�g&B8�/���@#<���t p�d~���g�n�5t�>3ܹ|�p�?n��̈́a �,gid8~�A�� �ڸ�߿��� ��`ȻO���U&���Oϫ:�o���G�/^>�����<=}��߿{����'����~�94�=�{��(���%!'��{DFB~{�����i���Q(���>w��O���ꆶd����nl,�~w�_:�ҖzgQ���=e �(��E$�u^������9A�<^uͳ=�q���ۙ�K��d/�������,��G��S�����X��{�"�߻Oވ]�ˤ y��z$�z��2���2�Z=�-Aw����$��[��b�}���HC�_��� �/�<7*P����7E"��ޣ�g�����?!�� |� %�aȞ���! �vggba(&������8��f:9�����/�sO����7����n�Ş;���0�lҽnp��̭�?�=���?�c/ <&��$ϓ���`:�b OY����*ʟK���rr���N�-�9�$f�ڈ�I^� /�"K�暷�u�n����w����ʖﮞ�!>������Fa��,O��eQ�k�w}u�5��Y���k�M^���d֯1G��äW-v^�‚.��%V�e�R���”A⦭�c�A�x���V�jq���;׋�����YT�O��t��bx���Z.b�1N�erJxq�AS�Iu5{�<��#��6��>)ġNÔ��tw��]NH ��g����)i�ꗟi�WR9�h�����*�3�X�nw4��ۿ�f���v���r��C�>= bw(��4�6t׾�F|u��55�^�β(�ş��m��qg�N�g�p�� ;S7 !�`�#~fw�,O[�5&���i��)�@��=>]��V�=t��ޱ냼��(G[����v��|��yͣ� ��P�my��^�&�U7�c6@0�ㇺb Nś��n��z�����ĕ�Z7A��fU�Pѯ���� F�oy��J�훠�^�����{��xS���%w ٪m,[_�9)�Vm�hUT��z� ��j3�|ذ㇥�����Y�f?I�l� �qu��b�&(v��;�qS�c,[E��_t=ڇ�^�����A�ۺt-��E��dYsM�F�(��-ܦ����V�OR|���GI��ȷ)˲�����[G������6��� �e�=���p��ض_ã�?�+��ml�Vc9�b�d��c�y�ř���]��0�,屹f�Ujw�)LHÐ[����MQ��d&��@��R��y��^��{��EA�ȩӴ�U��=|*���3�*t�����Wj �A��� Z�Μ%I���b�]/�|���’��eن�莭����Y�Nd������-���z�v*��ɩd(ǪLw$Y��N �Ա����;�cXz���Ap�C��L8���!� ���Y5�My]�rF�+;��l���^���j.t#{��J�}��G�MUo?��a�5&��k�fַW�� 䁵U>q��N�S�ƌ�c�81N��c�HҎ�rNT��Ƚ���5]Z���s�#� z�k�pk:L� �t�K�a���@2���RI�h�0��8�����r��Q�ڦ WM,�ق����P!�ia>om K�C”RL����^�A����X�������P����[u]��c@�c�Ð�˴�����lA4P6��1�ב�� q�h��brk�$���!���C�V~� ����7`ȱ?v��J�J��#.4��3��Һ_4�4b�/��V�ɐ;/�� �tg�}��ɒ0�:�ig�4H�I1�#��I�~� �� ]�1�� “p��J�e��l�n9��Gx�<����L��ϣ��Ѿ�����q~�e �,�X*�MJ�kU��p��L�C�`��y�O_�D�h�`L��ӵ�>yӠ����o�5��4R`�ƞ�?�~�M�~F�b?K�[|.S<~Z��sk�6vx�6�?:��I�v�����""H���#e�0��l߆�f��Xt/ Lurr����.��4��o߾}����,P����*x�6�:Ma����fJ�� �e�~V���~�%�oȮ�6�H�"ǭd9@�C9 �������,?�֨8Z��7FX��3�S6/�A���G�,j3o-L[���_a�<��4���n�3V/��o�h�ti��ݹ��& �I���9��O��eF�Տb����S�� � �":4l�)���(I�H�(Ws����aq� )Sέ�eu��"�����EuPш���v�]���#����۞9t�</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/sport/" rel="tag">Sport</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fgrabitet-dhe-kercenohet-me-arme-futbollisti-i-juventusit%2F&t=Grabitet%20dhe%20k%C3%ABrc%C3%ABnohet%20me%20arm%C3%AB%20futbollisti%20i%20Juventusit"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fgrabitet-dhe-kercenohet-me-arme-futbollisti-i-juventusit%2F&text=Grabitet%20dhe%20k%C3%ABrc%C3%ABnohet%20me%20arm%C3%AB%20futbollisti%20i%20Juventusit"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Grabitet%20dhe%20k%C3%ABrc%C3%ABnohet%20me%20arm%C3%AB%20futbollisti%20i%20Juventusit https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fgrabitet-dhe-kercenohet-me-arme-futbollisti-i-juventusit%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Grabitet%20dhe%20k%C3%ABrc%C3%ABnohet%20me%20arm%C3%AB%20futbollisti%20i%20Juventusit&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fgrabitet-dhe-kercenohet-me-arme-futbollisti-i-juventusit%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-236910 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-193.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit">VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236894 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-191.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A">VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236879 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/sheiket-te-fiksuar-me-armando-brojen-mision-vezhgimi-per-firmen-me-sulmuesin-shqiptar/" title="Sheikët ‘të fiksuar’ me Armando Brojën, mision vëzhgimi për firmën me sulmuesin shqiptar"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-189.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/sheiket-te-fiksuar-me-armando-brojen-mision-vezhgimi-per-firmen-me-sulmuesin-shqiptar/" title="Sheikët ‘të fiksuar’ me Armando Brojën, mision vëzhgimi për firmën me sulmuesin shqiptar">Sheikët ‘të fiksuar’ me Armando Brojën, mision vëzhgimi për firmën me sulmuesin shqiptar</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236863 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/video-e-bujshme-nga-spanja-babai-i-mesit-kapet-mat-ne-barcelone-dhe-flet-hapur-per-rikthimin-e-tij-te-katalanasit/" title="VIDEO/ E bujshme nga Spanja, babai i Mesit kapet mat në Barcelonë dhe flet hapur për rikthimin e tij te katalanasit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-188.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/video-e-bujshme-nga-spanja-babai-i-mesit-kapet-mat-ne-barcelone-dhe-flet-hapur-per-rikthimin-e-tij-te-katalanasit/" title="VIDEO/ E bujshme nga Spanja, babai i Mesit kapet mat në Barcelonë dhe flet hapur për rikthimin e tij te katalanasit">VIDEO/ E bujshme nga Spanja, babai i Mesit kapet mat në Barcelonë dhe flet hapur për rikthimin e tij te katalanasit</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-193.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit" class="vce-post-link">VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-191.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A" class="vce-post-link">VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/sheiket-te-fiksuar-me-armando-brojen-mision-vezhgimi-per-firmen-me-sulmuesin-shqiptar/" class="featured_image_sidebar" title="Sheikët ‘të fiksuar’ me Armando Brojën, mision vëzhgimi për firmën me sulmuesin shqiptar"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-189.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/sheiket-te-fiksuar-me-armando-brojen-mision-vezhgimi-per-firmen-me-sulmuesin-shqiptar/" title="Sheikët ‘të fiksuar’ me Armando Brojën, mision vëzhgimi për firmën me sulmuesin shqiptar" class="vce-post-link">Sheikët ‘të fiksuar’ me Armando Brojën, mision...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/video-e-bujshme-nga-spanja-babai-i-mesit-kapet-mat-ne-barcelone-dhe-flet-hapur-per-rikthimin-e-tij-te-katalanasit/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ E bujshme nga Spanja, babai i Mesit kapet mat në Barcelonë dhe flet hapur për rikthimin e tij te katalanasit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-188.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-e-bujshme-nga-spanja-babai-i-mesit-kapet-mat-ne-barcelone-dhe-flet-hapur-per-rikthimin-e-tij-te-katalanasit/" title="VIDEO/ E bujshme nga Spanja, babai i Mesit kapet mat në Barcelonë dhe flet hapur për rikthimin e tij te katalanasit" class="vce-post-link">VIDEO/ E bujshme nga Spanja, babai i Mesit kapet mat...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nga-verdiktet-e-kategorise-se-pare-dhe-te-dyte-te-finalja-e-play-off-gjithcka-duhet-te-dini-per-kete-sezon-futbollistik/" class="featured_image_sidebar" title="Nga verdiktet e Kategorisë së Parë dhe të Dytë te finalja e “Play-Off”/ Gjithçka duhet të dini për këtë sezon futbollistik"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-187.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nga-verdiktet-e-kategorise-se-pare-dhe-te-dyte-te-finalja-e-play-off-gjithcka-duhet-te-dini-per-kete-sezon-futbollistik/" title="Nga verdiktet e Kategorisë së Parë dhe të Dytë te finalja e “Play-Off”/ Gjithçka duhet të dini për këtë sezon futbollistik" class="vce-post-link">Nga verdiktet e Kategorisë së Parë dhe të Dytë te...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->