Maqedoni

Gjykata e Apelit hedh poshtë ankesat e Boki 13 dhe Katica Janevës

A121.07.

Gjykata e Apelit-Shkup ka hedhur poshtë si të pabaza ankesat e të akuzuarve Bojan Jovanovski (Boki 13) dhe Katica Janevës për rastin “reket” dhe ka konfirmuar aktvendimin e shkallës së parë.

– Advertisements –