Kronika e Zezë

Gjobiten 385 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Nga Ministria e Brendshme njoftojnë se dje jan

Nga Ministria e Brendshme njoftojnë se dje janë regjistruar 385 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

Gjatë 24 orëve të kaluara (23/24.01.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse, janë regjistruar 385 kundërvajtje”, thonë nga MPB.
Nga MPB u bëjnë thirrje qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e qeverisë për ballafaqim me coronavirusin.