Maqedoni

Gjobiten 205 shoferë për tejkalim të shpejtësisë dhe nën ndikimin e alkoolit

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme kreu aksion kontrolli për gjobimin e tejkalimit të shpejtësisë dhe vozitje nën ndikimin e alkoolit, kundërvajtje të cilat janë arsyet më të shpeshta për aksidente me pasoja të rënda.

The post Gjobiten 205 shoferë për tejkalim të shpejtësisë dhe nën ndikimin e alkoolit appeared first on Alsat.