Kosovë

Gjilanasi në gjendje të rëndë shëndetësore pas infektimit me COVID-19, kërkohet gjak 0+ për t’i dalë në ndihmë

Familja Lakna nga Gjilani, po kërkon ndihmë nga qytetarët për ta siguruar dozën e nevojshme të gjakut për familjarin e tyre Sabit Lakna, i cili është i infektuar me COVID-19

Ata kanë bërë të ditur se grupi i gjakut që kërkohet është 0+, ndërsa mund ta dhurojnë ata që e kanë kaluar COVID-19 dhe kanë antitrupa të mjaftueshëm.

Sabit Lakna është në gjendje të rëndë shëndetësore, si pasojë e infektimit me koronavirus.

“Luten të gjithë ata që kanë mundësi të dhurojnë gjak nga grupi 0+ dhe që e kanë kaluar Covid-in të lajmërohen në këtë numër telefoni 044290567”, kanë bërë të ditur familjarët.