Shëndetësi

Gjermania raporton numra rekord të rasteve me COVID-19

Cars line up at the Corona testing drive-in station Cannstatter Wasen in Stuttgart, southern Germany, on October 13, 2020, amid the new coronavirus COVID-19 pandemic. - Germany, long seen as having managed the pandemic better than most European countries, is on heightened alert after the number of new daily cases spiked to the highest daily figures since early April. (Photo by THOMAS KIENZLE / AFP) (Photo by THOMAS KIENZLE/AFP via Getty Images)

Gjermania të premten raportoi 18,681 infeksione të reja me COVID-19 në 24 orë, sipas agjencisë së kontrollit dhe parandalimit të sëmundjeve të vendit, Instituti Robert Koch.

Kjo shënon një ngritje të rasteve për të tretën ditë me radhë. Numri i mëparshëm më i lartë kishte qenë 16,774 raste të reja, të raportuara të enjten, raporton CNN.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Gjermania tani ka konfirmuar 499,694 raste dhe 10,349 vdekje të lidhura me virusin, sipas RKI.

Cars line up at the Corona testing drive-in station Cannstatter Wasen in Stuttgart, southern Germany, on October 13, 2020, amid the new coronavirus COVID-19 pandemic. – Germany, long seen as having managed the pandemic better than most European countries, is on heightened alert after the number of new daily cases spiked to the highest daily figures since early April. (Photo by THOMAS KIENZLE / AFP) (Photo by THOMAS KIENZLE/AFP via Getty Images)