Kronika e Zezë

Gjatë 24 orëve të fundit u regjistruan 890 kundërvajtje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Repub

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale të fytyrës u regjistruan 890 kundërvajtje, informuan nga Ministria e Punëve të Brendshme.
Nga MPB u bëjnë thirrje qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria m qëllim të përballjes me Kovid-19.