Maqedoni

Gjashtë viktima dhe 129 raste të reja me Covid-19

Jozyrtarisjt, në 24 orët e fundit ra

Jozyrtarisjt, në 24 orët e fundit raportohet për të paktën 129 të të infektuar të rinj me Covid-19 dhe 6 viktima. Priten rezultate për të paktën edhe 20 teste nga qendrat private të testimit pas çka pritet  edhe raporti zyrtar, ndërkohë nuk ka informacione për pacientët e shëruar.