Kult

Gjashtë pemët më të bukura në botë

Me rreth 23,000 lloje të ndryshme të pemëve në botë, ekzistojnë disa pemë të cilat janë gjigante dhe shumë të vjetra, transmeton KultPlus.

Pemët janë krijimi më i mirë në natyrë. Nga një farë e vogël ato arrijnë të rriten në madhësi të pabesueshme, secila me veçorinë e saj, lulet dhe frutat.

Dhe përderisa ju shihni pemë çdo ditë, qoftë në parqe apo në rrugë, ju premtojmë se kësi pemë nuk keni parë asnjëherë më herët.

Shikoni ato:

/ KultPlus.com