Sport

Franca dhe Turqia “rezervojnë” Europianin


</p> <p></head><br /> <body id="readabilityBody" readability="54"></p> <p>��}ے�8��+b�#nj��”ŋDQ��z�v��h�ݧ�ޝ� H�DJ�� UU�8b���l�و};��8����H��P���S�gZE@fH$� �����^ƌ�i���?ħ���_+’�j$N��8�E�.dJ�n� c5`��߮aF��[��R�wi�YzT���cŮM�cI��μ�Q�+?�(� ����Y��0e!zzzĜ!�i�j���Q��r�{N�9l��”^�z�G}��ώtU;$��,(�8K�;�G���{�$�?��8�FY�U<��V#�{��Q�վh�ką�8���p~~���R�q+9m��e�!}58��k/Ni��7$|VH5���`i��_�]hhmc�4�;�`]��=Ӏ w�Aכ��~�ȁ�D��]�{�C݉�&���w{H�;��2.�=�!��D� Mh�_$�tH�(��9�C���� ~D�Z*��n�XM�[h�8��sm?�%��� l��d�Y�^��n��%�a��j�Z��i���8>8��E٪t�cY�m�v[�tt,�(�������3�S�Ԝ(dg�(�ŒP�C�v�� ��K�_�?x*O4L��er�7t�M�zQ�”P��x���?Χ�l��ϕ��P��v+����;�uKna�(�T��{���6Q�m�������x�DY�t ��,S��B�IuV��Eig���J��K�O1h��(e�� �����^ +��g9Wܚ�%�dP:�x�k�z���!��~D�@� ���9J|Gy����3��+*O��xxj&�3ڭ���ㄆ}J��WY�ڣ�����a�$��������f����(�[1h��bВ�Ck�~C“Á�r=���Fq� `��%0x���(O����I�g�6d�R;���_bYk`MX�pސyy���Ap蔆y��Qɯ��2� ���j+Pm%�V�uf �ַ!F��І%��J�4���3E�΍�B)/�iKW�Ɔ,e�WU�s�’����k�U���>t����x̂��k�/’+��7=��E:�C��%{}����<���7b�ԛ�R���>� “�a�M�И�CJ�0�G,����i��O�(��Tl�oĢ)�#��>.d备88cf��� M �����9�x|�̭��w�% ��芠������.e�7���u昢&�P��bh�t���Z�x,�pGLPC>�’��MGP��D��’��߫�;k’�=�<���3�~Kwᴜ뻜�YM.�ה���MƜ3�$e�~����nt�N����]Pց"�x��ZW��@��`�����=�D��ۼc�v���PگE�ZC _@j���T"W�@������)��,��2��ss��/����>�5��ZF�dA�v��V6 ���M�㷵?�i�+q���] �ˈ�a��b���~f�� *�����s���J�R�ѿ6 U��n�L=���ʣ����ݷS�/M�n���,��� ?z�E�3h�� (���댁��q��4�&���.X.Q{��I�v�R�k,)v���J�Z� ���f��ݺ������.ٔ���a }Fa<����]I��c�-d�Qj��*��e>H8��”��V�{�G����Yt��dɈUk�Ɯ|��V �8�N.!�jz��0�’F@�&9�䯪t]��@�`i�x�Q],��2��@i+}��$穵2�X�̗oxa��`�k �&�� K������eNC`��Q�O��Y��P6���*”m{r�L3̔B]�U�(����D&.W�tD�̀�y�”a���% ��S��h<��m��(K����0d�2�28��,>*-���$x$T���H}%��,���pw%{NO�FtB��:�I������Η�����<3�f����xCX0�`S�M���@��^�D��s��� @6|��k��T��u,��rcQ�:u����V�9��Ǘ��guȘ�}5v�o�ܢ�r���˘J��/̴�J�TQ�qL�V$C2��9��Q��J"vI�p�$����&>2��mb���ǜ��}$�5tUk��o`Yr��a����?+/�P�]ǟ�l�VA΍��`ph�H��P[��Q��n]��#J�|R�zB��6_;��BL� �c v �~��(@!]�_|��}�� a���}z��˗ ZҌ�ԃ��G�/��?&�q%e������ǞG� �����bv���z�U�@ ��Z/�8y;��h�hK�+�H�h.�<��)�D�_���*x�S�Y �m�g��r*�m[]�'��&0�J�rBZҩ����F��b���4,�3�Ŏ�7kTڃ1��l���*-A)��������r`�+�`���}K?9�y���g5��D�.��5������� ~��Kn.�5]Ul�G�ױ�A%�����y�ݩ(��M��� �"�-�[�i۴��l�H�mq���$� `�L�6;��p���0� ��u�I7�ܪb�:GWӲ쏑Y��d�vRkE���,��J��Ӕ�lC���Y˭S�@�4�*VX[�4�mT����b�:�7�AE�����sT6�a�*}��;f�~7W�>��T%ř=�Vj���PB��k X�(���&��l+�Tդ�@uc �4�W�*��+^�V(SЌ�wT��4Nrp�1g�B3���)�2W�~�&�j�f��Ω�� 3��ʭ�$m�]ToAC’n�r�.�z�a-�x@}�,��8+���% �́�-���@Q6)Fs���B���_ j��g�C�����a�������:���ss���ҡ�Q��Q!�z�e�ۺ�l7��Å�:�uB�e؟���Wz�@$���=�)����@#�V�3���y�!����E�%0.��sK�@Ag��p��=�? ���H�9�4?)��ph#;�p�R[�ڢV���d�XN���at8<{69�i��ީ˺�I��cX�e�:��h�F�{���c �p�U�:c��x��i8�3��3#5"�Q���!�M�B%;u�8-�[�p@Aƫ��]E]"�nyBJ�)�c/V��O R% �"Hr��m��㗐����� z,� yp������ɣ��4Phl�سr�-SA6o0�A���<span class="c1">��7�Y� M����P�T���9�T�A�Q�,wƬի:�3� 9�}��}2�D��*�G��mt�2��BE�4�c��E���B:�[�#�r��޷�׶�Ү)�U�uI+}���_�Ԫ�?�_C��@^�_����#�$u�Ǭh��K�ߪ�3_��>D�}m���u��l%ǀ���lE<���̲���3q�,!&(m$��n�_s��Vq�O�6����*�����(�#i�qW��SB�}�_I��N��/�o-�h#�H�|ZG�� k3}2:j����9���K��qJU#��ɥ��5۝�� ��V;~��x���0��-X ��⽂�|�;Y��� �B ��ǣD�l���Z�R�3�.�����,`ڪ ���r���EHLd�)7����E~�=�-�k5�Izc�'����O*H7�k ��v&�G}�����)/�DžA}P�dmߵ ��Kղ�����_9"��5� ��������S�e-�}��#��D��%>mh玡��~��cIL� ��x2�*�I��|���A[U��������’���i+�{QJ���gw��6��%�=��G*�|�$H�f�:(��@qBG �����R�h�},��X5���� �9>?�絪��i� s+z�(}���Z�ܲ>�x���܉8�X�?�O;�J��oF�@w���)(� � 24�_� ���g�-�g”�ޠ|�^’��;���%�U-bn�]�,�1�q���xnƂ��x��(>�’r�E��’4��ᄑ�Ϲ�gL Q�7b�I||J���Ǔ<0��1ڇD3����#��Ёbq��LfG��q$xPUH��O��)��} Q�P���! ��8 �����+��TT�0H�@ ���z��Zk�F+��y;��¶1����D1%wi�v�|��<��D��$�] y�P�ma�s>J^S���,l�j|4i���x]��/�Iuj�鮂KV|^�Iޱ.D�|����Ϸ���k�I�(��ó�6YH��=o��S��Ooj��V�߇峰�|�V�k�l�7Բ�{�b|���l��L�7��pӌ��!�s6�p��+�]��ˉR���%”�^,�i�P�Ԗc�1^:�ġ)�1�&Ly��-]��%�G�j�NOok�N����z}�Q}��h����� </span></p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/sport/" rel="tag">Sport</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Ffranca-dhe-turqia-rezervojne-europianin%2F&t=Franca%20dhe%20Turqia%20%E2%80%9Crezervojn%C3%AB%E2%80%9D%20Europianin"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Ffranca-dhe-turqia-rezervojne-europianin%2F&text=Franca%20dhe%20Turqia%20%E2%80%9Crezervojn%C3%AB%E2%80%9D%20Europianin"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Franca%20dhe%20Turqia%20%E2%80%9Crezervojn%C3%AB%E2%80%9D%20Europianin https%3A%2F%2F24-ore.info%2Ffranca-dhe-turqia-rezervojne-europianin%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Franca%20dhe%20Turqia%20%E2%80%9Crezervojn%C3%AB%E2%80%9D%20Europianin&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Ffranca-dhe-turqia-rezervojne-europianin%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256680 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/legjenda-henry-del-kunder-var-vret-gezimin-e-te-luajturit-futboll-lojtaret-nuk-dijne-si-te-reagojne-pas-golit/" title="Legjenda Henry del kundër VAR: Vret gëzimin e të luajturit futboll, lojtarët nuk dijnë si të reagojnë pas golit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-527.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/legjenda-henry-del-kunder-var-vret-gezimin-e-te-luajturit-futboll-lojtaret-nuk-dijne-si-te-reagojne-pas-golit/" title="Legjenda Henry del kundër VAR: Vret gëzimin e të luajturit futboll, lojtarët nuk dijnë si të reagojnë pas golit">Legjenda Henry del kundër VAR: Vret gëzimin e të luajturit futboll, lojtarët nuk dijnë si të reagojnë pas golit</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256652 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ai-eshte-nje-makine-driblime-iniesta-emeroi-lojtarin-qe-ai-admiron-dhe-nuk-eshte-messi/" title="“Ai është një makinë driblime, Iniesta emëroi lojtarin që ai admiron dhe nuk është Messi"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-521.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ai-eshte-nje-makine-driblime-iniesta-emeroi-lojtarin-qe-ai-admiron-dhe-nuk-eshte-messi/" title="“Ai është një makinë driblime, Iniesta emëroi lojtarin që ai admiron dhe nuk është Messi">“Ai është një makinë driblime, Iniesta emëroi lojtarin që ai admiron dhe nuk është Messi</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256639 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/infantino-ne-tirane-kreu-i-fifa-s-takon-ramen-sot-perurohet-shtepia-e-futbollit/" title="Infantino në Tiranë, kreu i FIFA-s takon Ramën, sot përurohet “Shtëpia e Futbollit”"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-518.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/infantino-ne-tirane-kreu-i-fifa-s-takon-ramen-sot-perurohet-shtepia-e-futbollit/" title="Infantino në Tiranë, kreu i FIFA-s takon Ramën, sot përurohet “Shtëpia e Futbollit”">Infantino në Tiranë, kreu i FIFA-s takon Ramën, sot përurohet “Shtëpia e Futbollit”</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256625 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/dua-te-jem-kane-cr7-apo-r9-i-shqiperise-dhe-ta-coj-ne-boteror-rrefim-unik-i-armando-brojes-ndaj-polonise-ndjeva-dashurine-dhe-respektin-e-vendit/" title="“Dua të jem Kane, CR7 apo R9 i Shqipërisë dhe ta çoj në Botëror”, rrëfim unik i Armando Brojës: Ndaj Polonisë ndjeva dashurinë dhe respektin e vendit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-514.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/dua-te-jem-kane-cr7-apo-r9-i-shqiperise-dhe-ta-coj-ne-boteror-rrefim-unik-i-armando-brojes-ndaj-polonise-ndjeva-dashurine-dhe-respektin-e-vendit/" title="“Dua të jem Kane, CR7 apo R9 i Shqipërisë dhe ta çoj në Botëror”, rrëfim unik i Armando Brojës: Ndaj Polonisë ndjeva dashurinë dhe respektin e vendit">“Dua të jem Kane, CR7 apo R9 i Shqipërisë dhe ta çoj në Botëror”, rrëfim unik i Armando Brojës: Ndaj Polonisë ndjeva dashurinë dhe respektin e vendit</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/legjenda-henry-del-kunder-var-vret-gezimin-e-te-luajturit-futboll-lojtaret-nuk-dijne-si-te-reagojne-pas-golit/" class="featured_image_sidebar" title="Legjenda Henry del kundër VAR: Vret gëzimin e të luajturit futboll, lojtarët nuk dijnë si të reagojnë pas golit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-527.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/legjenda-henry-del-kunder-var-vret-gezimin-e-te-luajturit-futboll-lojtaret-nuk-dijne-si-te-reagojne-pas-golit/" title="Legjenda Henry del kundër VAR: Vret gëzimin e të luajturit futboll, lojtarët nuk dijnë si të reagojnë pas golit" class="vce-post-link">Legjenda Henry del kundër VAR: Vret gëzimin e të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ai-eshte-nje-makine-driblime-iniesta-emeroi-lojtarin-qe-ai-admiron-dhe-nuk-eshte-messi/" class="featured_image_sidebar" title="“Ai është një makinë driblime, Iniesta emëroi lojtarin që ai admiron dhe nuk është Messi"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-521.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ai-eshte-nje-makine-driblime-iniesta-emeroi-lojtarin-qe-ai-admiron-dhe-nuk-eshte-messi/" title="“Ai është një makinë driblime, Iniesta emëroi lojtarin që ai admiron dhe nuk është Messi" class="vce-post-link">“Ai është një makinë driblime, Iniesta emëroi...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/infantino-ne-tirane-kreu-i-fifa-s-takon-ramen-sot-perurohet-shtepia-e-futbollit/" class="featured_image_sidebar" title="Infantino në Tiranë, kreu i FIFA-s takon Ramën, sot përurohet “Shtëpia e Futbollit”"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-518.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/infantino-ne-tirane-kreu-i-fifa-s-takon-ramen-sot-perurohet-shtepia-e-futbollit/" title="Infantino në Tiranë, kreu i FIFA-s takon Ramën, sot përurohet “Shtëpia e Futbollit”" class="vce-post-link">Infantino në Tiranë, kreu i FIFA-s takon Ramën, sot...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/dua-te-jem-kane-cr7-apo-r9-i-shqiperise-dhe-ta-coj-ne-boteror-rrefim-unik-i-armando-brojes-ndaj-polonise-ndjeva-dashurine-dhe-respektin-e-vendit/" class="featured_image_sidebar" title="“Dua të jem Kane, CR7 apo R9 i Shqipërisë dhe ta çoj në Botëror”, rrëfim unik i Armando Brojës: Ndaj Polonisë ndjeva dashurinë dhe respektin e vendit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-514.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/dua-te-jem-kane-cr7-apo-r9-i-shqiperise-dhe-ta-coj-ne-boteror-rrefim-unik-i-armando-brojes-ndaj-polonise-ndjeva-dashurine-dhe-respektin-e-vendit/" title="“Dua të jem Kane, CR7 apo R9 i Shqipërisë dhe ta çoj në Botëror”, rrëfim unik i Armando Brojës: Ndaj Polonisë ndjeva dashurinë dhe respektin e vendit" class="vce-post-link">“Dua të jem Kane, CR7 apo R9 i Shqipërisë dhe ta çoj...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/stoli-bosh-i-kombetares-mesazhet-e-koduara-te-ballistit-thirrje-per-de-biasin-dhe-besnik-hasin/" class="featured_image_sidebar" title="Stoli bosh i Kombëtares/ Mesazhet e koduara të “Ballistit”, thirrje për De Biasin dhe Besnik Hasin!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-512.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/stoli-bosh-i-kombetares-mesazhet-e-koduara-te-ballistit-thirrje-per-de-biasin-dhe-besnik-hasin/" title="Stoli bosh i Kombëtares/ Mesazhet e koduara të “Ballistit”, thirrje për De Biasin dhe Besnik Hasin!" class="vce-post-link">Stoli bosh i Kombëtares/ Mesazhet e koduara të...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->