Kult

Fotot fituese të Siena International Awards 2019

Vetëm në vitin e 5-të të tij, “Siena International Photo Awards”, tashmë vjen si një nga konkurset vjetore të fotografisë në mbarë botën, me shkrepje nga më të ndryshmet, plot ngjyra, ide dhe emocion.

         
Fituesit e këtij viti, përfshijnë një gamë të gjerë fotografish.

Këtë aventurë e filluam disa vjet më parë, për të lidhur një qytet veçanërisht të bukur dhe historik, si Siena, me një festival fotografie, si “Siena International Photo Awards”.

Gjatë këtyre pesë vjetëve, nga viti në vit projekti ynë është bërë, një ngjarje e shumëpritur dhe vlerësuar ndërkombtarisht”- ka thënë Luca Venturi, themelues i këtij festivalit. /Konica.al / KultPlus.com