Kult

Fotot e rralla, si duket fëmijëria në pjesë të ndryshme të botës

Massimo Bietti është një fotograf italian që u

Massimo Bietti është një fotograf italian që udhëton nëpër botë dhe kap momente të jetës së fëmijëve.

Ai tashmë ka vizituar fëmijë në Indi, Rusi, Norvegji dhe shumë vende të tjera. Disa prej tyre jetojnë në zonat më të largëta dhe secila fotografi na jep një vështrim të shkurtër të mënyrave të tyre të jetesës.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Thelbi i thjeshtë, por provokues i këtyre imazheve të bënë përshtypje. Kështu ju ftojmë të ndiqni fotogalerinë e mëposhtme./ KultPlus.com

The post Fotot e rralla, si duket fëmijëria në pjesë të ndryshme të botës appeared first on KultPlus.