Humor

Foto qesharake që tregojnë se me çfarë përballen personat shtatshkurtër

Edhe pse gjatësia nuk ka rëndësi, disa njerëz me të vërtet ëndërrojnë të jenë më të gjatë.

Dhe arsyeja kryesore janë disa aspekte të thjeshta të jetës që mund të jenë shumë sfiduese, si p.sh të merrni diçka në dollapet e larta, të fikni dritën, apo edhe gjërat e thjeshta.

Në këtë artikull do të gjeni disa fotografi të përmbledhura për të parë se në çfarë “sfida” kalojnë personat shtatshkurtër dhe se si i menaxhojnë ata situatat, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Edhe fikja e dritës është sfidë kur jeni të shkurtër

Nuk mund të shohësh as në dollap kur jeni të shkurtër

Problemi i larjes së rrobave

Kjo makinë parave, me shumë gjasa është instaluar nga një gjigant 

Për dashuri gjithmonë është një mënyrë

Problemet e personave të shkurtër…beteja është e vërtet

“Jam shumë e vogël për këtë vend”

Ja çfarë duhet të bëjë sa herë të shkoj për shoping

Zgjidhja e duhur për personat e shkurtër kur shkojnë në një koncert

“Gruaja ime mori inciativ të laj makinën time… problemet e personave të shkurtër

Kike Hernández, di si të zgjedh problemin me personat e shkurtër

Madje edhe të flesh në shtratin tënd është problem

Një masë nuk ju bënë të gjithëve

“Kur jeni e shkurtër, por prapë duhet të pastroni”

Berberët e shkurtër kanë nevojë për këpucë të veçanta”