Showbiz

Foto/ Botoks dhe buzë të fryra, Armina tregon fytyrën me ndërhyrje: Më falni që po ju zhgënjej


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="40"></p> <p>��}�rG��o1bߡ�1$���A��5�Z�X����D]��<4����6����[��d�d3���� P M���}TeeeefefeW=����#�,w��ШsPK�KG/jd��3��w�P6�k4��@Y#Jְ ���΃'!�(iwi����ûg�S=ǚ{��Ã��~8�N�p@3��i�Q�"�����:l-�!;� }v>���R����dž~�I�f���4��6 ؁*+�$�~���Gy�~O�����Q�$,8��� `R���Ck5��W,=���i�H�qP+�p~~.wҮL���@*pkd]��ѡWЃf�}�2���K���8Hyu���R.,e�8p���`k��]8ȍp�.lk�8 �MpPU���.Ѝ�Д�o�x��a�ƶ�!�n���]�[�C�H�l{�9x��Q��uH;��eFȸ����D^�^���1:�v�o�3:�xpxc�Z��E,8�͇ƺP���7��F�K����^�Ԅ��t~&h���I�Ie�}x�����-�R�3���B�}�M!��S$����;�#�I�qq5Tu��$�<�����Щ�҂�9�������k���8��y�'IZ���Z�m8��؊�X[�w�{�f���O�`��k��*3B�vȇQ �� �=�������x�Q�?Q���N7[U�'L ��<��#�����;���B�t�H%����y�@na�8���<��%MQ"#m���|h�v���y��d;Q{@=Ϗ�&U5�N+β8l�� ����Ԃ����8�X�SBkC�^υB�f�&@�I�4�i�k���)4VE(1��Bl(F�8 <��$�6��h(�����tC�8�5 F{�$�3�xgq��o?%^��V~��7��g�eBw�Q�%Y���ev�|�-"!#��鷤{���y�h��= b���U�%{�G$�7.��m)��u"ʞ4B�Ȼ����v��� �CО�y�% ���4�����d��mdhʮ��j�XB8��4m��i#e�U���vh�(�@��u3��P�F��I:I@'0�ĩ$QN$II�Db�3r�H�4�{& b��K@��ip 2�:�b�d*�#}�D/m~i�t*e�g�X{Ai�x�������X�N��������lޫO>�vQ�˴�$��]ԡdH{W4#aѓV���/�n|NZ�Օ�g�qd�[?�+F�{�0Dl�8Eh:��Jg�1̩,��L&/}�t��3� �豴�)p-qlAm�-�Wn��y��p&������/����ܚf=*�I�gyB�����{q��0�����e��F�Y���Z�i��,����q��t^�=�UDM� f��W!!{)kO���N߽~����z���i�yMPQU$���I��NU�Ts�t���{`�,ƞ�/��({����K��X <��o>���571�JC�=��1]�� hiK{ܐ��Y� ��US��hZ�Fa&��2�צ�Wեy��e&�k}]P�^ݎ�TC�.��;oM�yS�#Qx�������wW?�P�+�{���D��4~i�m�(:;���_���W�ނ�’���Y+P�W�����o���[�mwk�;���H�ֽ�F�2������Z��-j���C�+4��a3�@6:���A�G�+’nN�J�0[���#X��v���l�ؑ27+va݋R C�,kw��4�Wǰ·dU�3�T��q’`t�s+~���|�#6U�FQ�”��e���I���”�ٚK���|���y�Oހ���b��1���o�3�w������”����Vt����#j�{�`谬N|��]�v&��l���uR��R5W�`��~�r�bHx� “i�͐%zv�BݡNk��B���_0#�Ӹ���hd�>��T�CUVe�0��/q}1�&��4 6�� ����U�Y�0��Y?���ډ�-�k�_������CEw����j’�Dk,� �2�t�1���’��|6�����V|�-${ npPnL��]�_�y���.�”H��S���c�Y���!�!�c�U9��Cw�;M�PesD�I�1x& </p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/bluetooth/" rel="tag">BLUETOOTH</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Ffoto-botoks-dhe-buze-te-fryra-armina-tregon-fytyren-me-nderhyrje-me-falni-qe-po-ju-zhgenjej%2F&t=Foto%2F%20Botoks%20dhe%20buz%C3%AB%20t%C3%AB%20fryra%2C%20Armina%20tregon%20fytyr%C3%ABn%20me%20nd%C3%ABrhyrje%3A%20M%C3%AB%20falni%20q%C3%AB%20po%20ju%20zhg%C3%ABnjej"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Ffoto-botoks-dhe-buze-te-fryra-armina-tregon-fytyren-me-nderhyrje-me-falni-qe-po-ju-zhgenjej%2F&text=Foto%2F%20Botoks%20dhe%20buz%C3%AB%20t%C3%AB%20fryra%2C%20Armina%20tregon%20fytyr%C3%ABn%20me%20nd%C3%ABrhyrje%3A%20M%C3%AB%20falni%20q%C3%AB%20po%20ju%20zhg%C3%ABnjej"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Foto%2F%20Botoks%20dhe%20buz%C3%AB%20t%C3%AB%20fryra%2C%20Armina%20tregon%20fytyr%C3%ABn%20me%20nd%C3%ABrhyrje%3A%20M%C3%AB%20falni%20q%C3%AB%20po%20ju%20zhg%C3%ABnjej https%3A%2F%2F24-ore.info%2Ffoto-botoks-dhe-buze-te-fryra-armina-tregon-fytyren-me-nderhyrje-me-falni-qe-po-ju-zhgenjej%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Foto%2F%20Botoks%20dhe%20buz%C3%AB%20t%C3%AB%20fryra%2C%20Armina%20tregon%20fytyr%C3%ABn%20me%20nd%C3%ABrhyrje%3A%20M%C3%AB%20falni%20q%C3%AB%20po%20ju%20zhg%C3%ABnjej&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Ffoto-botoks-dhe-buze-te-fryra-armina-tregon-fytyren-me-nderhyrje-me-falni-qe-po-ju-zhgenjej%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-255795 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-390.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë">Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-255786 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-388.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja">Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-255747 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/drew-barrymore-mund-te-abstenoja-nga-seksi-per-vite-me-radhe/" title="Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite me radhë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-383.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/drew-barrymore-mund-te-abstenoja-nga-seksi-per-vite-me-radhe/" title="Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite me radhë">Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite me radhë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-255730 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nuk-ishte-vasquez-por-nje-tjeter-avokate-qe-i-ka-rrembyer-zemren-aktorit-johnny-depp/" title="Nuk ishte Vasquez, por një tjetër avokate që i ka “rrëmbyer” zemrën aktorit Johnny Depp"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-379.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nuk-ishte-vasquez-por-nje-tjeter-avokate-qe-i-ka-rrembyer-zemren-aktorit-johnny-depp/" title="Nuk ishte Vasquez, por një tjetër avokate që i ka “rrëmbyer” zemrën aktorit Johnny Depp">Nuk ishte Vasquez, por një tjetër avokate që i ka “rrëmbyer” zemrën aktorit Johnny Depp</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" class="featured_image_sidebar" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-390.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë" class="vce-post-link">Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" class="featured_image_sidebar" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-388.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja" class="vce-post-link">Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/drew-barrymore-mund-te-abstenoja-nga-seksi-per-vite-me-radhe/" class="featured_image_sidebar" title="Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite me radhë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-383.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/drew-barrymore-mund-te-abstenoja-nga-seksi-per-vite-me-radhe/" title="Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite me radhë" class="vce-post-link">Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nuk-ishte-vasquez-por-nje-tjeter-avokate-qe-i-ka-rrembyer-zemren-aktorit-johnny-depp/" class="featured_image_sidebar" title="Nuk ishte Vasquez, por një tjetër avokate që i ka “rrëmbyer” zemrën aktorit Johnny Depp"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-379.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nuk-ishte-vasquez-por-nje-tjeter-avokate-qe-i-ka-rrembyer-zemren-aktorit-johnny-depp/" title="Nuk ishte Vasquez, por një tjetër avokate që i ka “rrëmbyer” zemrën aktorit Johnny Depp" class="vce-post-link">Nuk ishte Vasquez, por një tjetër avokate që i ka...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/modelja-shqiptare-i-le-pak-vend-imagjinates-pozon-vetem-me-nje-gazete-ne-trup/" class="featured_image_sidebar" title="Modelja shqiptare i lë pak vend imagjinatës, pozon vetëm me një gazetë në trup"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-377.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/modelja-shqiptare-i-le-pak-vend-imagjinates-pozon-vetem-me-nje-gazete-ne-trup/" title="Modelja shqiptare i lë pak vend imagjinatës, pozon vetëm me një gazetë në trup" class="vce-post-link">Modelja shqiptare i lë pak vend imagjinatës, pozon...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.8' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->