Showbiz

Filmin e preferuar mund ta shikosh nga makina

Covid 19, nuk mund të ndalë adhuruesit e filmav

Covid 19, nuk mund të ndalë adhuruesit e filmave, që ata të shohin një film të preferuar të tyre. Këtë mesazh e ka dhënë më së miri shteti i Illionis në USA.  Organizatorët, kanë vendosur që të shfaqin 2 filma klasik të Steven Spielberg: Jaws 1975 dhe Jurassic Park 1993, raporton Insajderi.

Të dy këta filma, janë shfaqur në mbi 200 kinema të këtij vendi dhe kanë arritur që të arkëtojnë mbi 1 milion euro./Insajderi.com