Maqedoni

Filipçe: Bota ende nuk ka përgjigje se kur mund të kthehet normalitetit

Rrjedha natyrore e pandemisë, zbatimi i vak

Rrjedha natyrore e pandemisë, zbatimi i vaksinimit dhe arritja e imunitetit kolektiv janë disa nga elementet që Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe i sheh si faktorë që mund të përcaktojnë rrjedhën e pandemisë.

– Advertisment –

I pyetur se kur mund të pritet një kthim në normale, ministri tha:

Ende nuk ka përgjigje për këtë pyetje. Fokusi është tek vaksinimi dhe respektimi i masave ekzistuese pas vaksinimit”.