Maqedoni

Fati i Entit të Revizionit Shtetëror, në dorë të Zaevit e Mickovskit

Kryetari Komisionit për Zgjedhje dhe Emërime, Ilija Dimovski, vendosi që Kryeministri Zoran Zaev dhe kryetari i VMRO-së Hristijsn Mickovski dhe liderët e partive që kanë deputet anëtar në këtë komision, të vendosin për udhëheqësin e këtij institucioni.

“Nuk dëshiroj të konstatoj që komisioni nuk ka vendim që nuk arritëm të kemi kandidat që mori votat e duhura, andaj po e lë të hapur që liderët e partive të vendosin”, deklaroi Dimivski.

Loading…