Lajme

Faqja e parë e “Mapo” – Sondazhi, 59% e shqiptarëve, të pakënaqur me qeverinë

Gazeta Mapo, ndalet në numrin e nesërm tek sond

Gazeta Mapo, ndalet në numrin e nesërm tek sondazhi i publikuar nga Instituti Demokratik Amerikan dhe Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim, me 1536 të anketuar, ku shumica janë shprehur të pakënaqur me qeverinë.

Dështimet në procesin e rindërtimit, hapjen e negociatave apo dhe menaxhimin e pandemisë, apo dhe skandale të tjera duket se kanë sjellë mungesë besimi te qytetarët për qeverinë, në masën 59% dhe për parlamentin shqiptar në masën 60%.

Gjithsesi në sondazh vihet re dhe një numër i madh votuesish të pavendosur, dhe atyre që janë shprehur se nuk do të votojnë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, ku numri i atyre që janë shprehur se nuk do të votojnë apo janë të dyzuar për të dalë në votime mbetet i lartë.


Etiketa: , , , ,